• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem15% medlemsrabatt*
Gjelder kun ordinære varer ved kjøp over 1000 kroner
Fri frakt over 500,-

Reisebloggen

Her finner du reiseinspirasjon og turtips.

Eg er ikkje eigentleg noko lettvektsentusiast, men på langtur som dette vil lågare vekt gi komfort i kvardagen. For min del handla det også om å redusere belastninga som kroppen vert utsatt for over tid.

Vårt nye brukt-konsept: Second Life!

Nå kan du kjøpe brukt, og i tillegg levere inn din gamle koffert til oss og få en verdikupong på kr. 300,-!

Bli med på Reparasjonsdag!

Vil du gi ødelagt tur- og reiseutstyr en ny sjanse? Kom innom oss Fredag 24. November!

Solo Travel: klar for å reise alene?

Å reise alene kan by på fantastiske opplevelser, mer fleksibilitet og dypere kontakt med mennesker enn om man reiser sammen med andre. Hva er egentlig solo travelling og hvorfor bør du gi det et forsøk dersom du har muligheten?

Topp 10 tips til backpacking!

Backpacking er en fantastisk måte å oppdage verden på, og lar deg komme tettere på andre kulturer og levesett enn de fleste andre reiseformer.

Topp 3 oppskrifter med sopp på primus!

Høsten er her, og det kryr av sopp i skogen. Enten du er nybegynner på sopplukking eller erfaren, så er det et hav av muligheter for å finne matsopp der du bor. Hva med å fyre opp primusen og lage et herlig måltid med selvplukket sopp?

Interrail: På skinner gjennom Europa

En sommer på skinner gjennom Europa er et eventyr du sent vil glemme, som tar deg tilbake til en tid da billige flyreiser ikke eksisterte. Vi har laget en guide til hvordan du kan planlegge årets store togeventyr.

Norge på langes (del 4) - Når draumar når bristepunktet

Turlivet er full av kontrastar. Milde sommarnetter vert regnfulle haustdagar. Storslegen høgfjell går over til frodige dalsøkk. Nedtur etterfølgjar opptur. Gleda av å vere akkurat der ein skal vere ender i draumar på bristepunktet.

Norge på langs (del 6) - Troms, eit tapande kapplaup mot vinteren

Kulda borar seg inn i beinmargen og slaps har for lengst funne vegn over skokanten. Sluddet piskar i andletet, og vinden går tvers gjennom både Gore-Tex og ull.

Norgesferie: 5 sommeraktiviteter

Fra varmende svaberg i sør til midnattssol i nord; vi tar deg med Norge på langs med fem spennende sommeraktiviteter.

Norgesferie: 7 gode grunner til å teste SUP i sommer

Kombinasjonen av bevegelse og naturopplevelser er temmelig uslåelig. SUP er en aktivitet som er lett å mestre, som gir deg sol i ansiktet, padletak på blikkstille vann, lyden av bølgeskvulp og lek i vannet. Ikke rart det er lett å bli hekta.

Pakkeliste til storbyferien

Storbyferien blir enda bedre om du holder deg unna dehydrering, vonde knær og solbrent nese. Vi har laget en pakkeliste med 7 essensielle ting du bør pakke med deg.

Picnic: Våre sommerfavoritter til utelunsjen

Gjør det enkelt ved å ta med hele eller deler av lunsjen pakket og klar hjemmefra, så kan du fokusere på å stikke nesa opp mot sola og nyte det gode selskapet. Vi har testet og plukket ut fem av våre utstyrsfavoritter til en deilig utelunsj i sommer.

Sove ute: Fra A til Å

Er det en stund siden sist du var ute på tur? Da kan du ta en titt på denne lista for å friske opp noe av det trenger å huske på før din første utenatt. Fra A til Å.

Turmat: Bålnachos

Dette er oppskriften som garanterer en god matopplevelse rundt bålet!

Turmat: Pestosnurrer

En ny favoritt hos oss er pestosnurrer, en enkel, men veldig god oppskrift som de fleste kan både like og lage.

Norge på langes (del 3 ) - Vandring i myr og grønne skoger

Eit slag for myrane og hjartevarmen i Trøndelag. For stilaus natur og villmark. For det å verte ven med einsemda og gleda av dei som står deg nært. Eit slag for livet på loffen og alt det inneber.

Norge på langs (del 1) - Om en vasser i snø kommer sommeren

Å vere ute. Helst enda lengre en før. Ein motreaksjon til stillesittjande år vert eit brennande ynskje om å komme seg ut. Pushe grenser og kjenne blodsmaken opp ei bratt fjellside. Må ut att. Svaret vert langtur – nærare bestemt Noreg på langs.

Norge på langs (del 2) - Du må hugse å nyte

Alt ligg til rette for å nyte livet på loffen. Nyte fridommen. Nyte det å ha tørre sko. Idyllen vert derimot brutt av summinga frå ein million mygg og eit destruktivt tankesett. For kva gjer du når den største utfordringa er ditt eige hovud?

Norge på langs (del 5) - Planlegging av Norge på langs

Det finnes nok like mange versjonar av Noreg på langs som det finnes Noreg på langs’ere. Det er ein langtur som du kan skreddersy til å passe dine ynskjer og forutsetningar, og med utallige moglegheiter finnes det ingen fasit.

Slik unngår du gnagsår på tur

Et lite gnagsår kan sette en rask stopper for en ellers vellykket tur. Bli kjent med både sko og føtter før du legger ut på tur. Med disse enkle grepene kan du minimere sjansen for gnagsår og sikre en både hyggeligere og mer behagelig tur.

Ta toget til turen

Du trenger ikke bil for å nyte Norges fineste turområder. Som regel er du kun en togtur unna ditt neste friluftseventyr. Her har vi samlet våre beste turtips og ruter du kan begi deg ut på med tog som utgangspunkt.

Her kan du surfe i Norge

Har du blitt bitt av surfebasillen i utlandet og vil fortsette i Norge? Eller har du kanskje lyst til å teste surf for aller første gang?

Slik kan du forberede deg til årets bilferie

Reiseruten begynner å ta form, kartet er godt studert, bilen har vært på vårservice, og det begynner å nærme seg avreisedato for årets sommerferie på veien.

Guide til å velge riktig lakenpose

Det finnes en rekke forskjellige typer og kvaliteter. Så, hvilken lakenpose skal du egentlig velge?

Lage mat ute - En enkel guide til riktig utstyr på tur

Vi har laget en enkel oversikt over hvilket kjøkken-på-tur-utstyr som passer deg best.

Norgesferie: 5 langturer å gå i sommer

Kanskje har du lenge hatt lyst til å utfordre deg selv med sekk på ryggen og kart i lomma?