• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem og få 15% medlemsrabatt* - Fri frakt over 500,-

Hvor går drømmereisen til?

Backpacking er vårt ekspertisefelt. Fra vakkert trafikkaos i India og glødende neonskilt i Japan, til dype fredlige skoger i Indonesia og pittoreske strender i Thailand - til sammen har Chillout-gjengen vært jorden-rundt. Noen ganger med for stor sekk. Andre ganger med feil fottøy. På veien mellom by og jungel har vi lært oss en del om hva som funker og ikke. Den kunnskapen bruker vi aktivt i vareutvalget vi har, hvor holdbarhet, funksjonalitet og miljøvennlighet er avgjørende kvaliteter.

Afrika og safari er to ord som ofte er limt sammen i samme setning, og med destinasjoner som Tanzania, Kenya, Zambia og Sør-Afrika på menyen er du sikret et mangfold av ulike dyrearter og opplevelser. En slik tur byr også på noen utfordringer med stikkemygg og smittende sykdommer som malaria. Da finnes det løsninger i både myggspray, myggnett og i tillegg moderne myggklær som har antimygg-impregnering i selve stoffet. En safaritur er best når man kan bruke alle sansene og være til stede i selve øyeblikket.

En rundreise på skinner på kryss og tvers av det Europeiske kontinentet har vært en populær innvielse til reiseliv for mange unge siden det ble gjort populært på 1970-tallet. I dag velger også flere erfarne og voksne reisende denne transportformen. Den gir noen unike fordeler fordi man raskt kan komme seg fra land til land og mellom store som mindre byer. Fleksibilitet er nøkkelordet vi bruker for å hinte til hvordan en interrail-reise naturlig skiller seg ut fra andre reiseformer. 

Høye fjell kan være så mangt, så la oss definere vår egen ekspertise med èn gang: vi er ikke eksperter på Mount Everest (til en slik tur kreves helt spesielt utstyr), men vi er ganske gode på fjellturer som for eksempel Kilimanjaro i Tanzania, Afrika. Eller fjell her hjemme i Norge, for den saks skyld. Selv på mindre heftige fjellturer som denne bør man være påpasselig med riktig utstyr som holder de spesifikasjonene som er velprøvd og anbefalt gjennom lang tid. Så får du en trygg og magisk tur.

Syden! Bare smaken av ordet setter godfølelsene umiddelbart i sving og senker pulsen med et par bpm. Vi nordmenn elsker steder som Gran Canaria, Tenerife, Rhodos og Mallorca. Som reisende selv har vi gått på noen blemmer (bokstavelig talt) og gjort noen tabber som vi som vanlig fortryller om til gode tips og triks til deg som skal på neste reise. Les igjennom denne listen for å finne det du kanskje mangler eller for å plukke opp et triks du kanskje ikke visste om fra før av.