• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Fri frakt fra 500,- og gratis hjemlevering på store kofferter!

Våre utstyrslister

Flere utstyrstips

Reisebloggen

Eg er ikkje eigentleg noko lettvektsentusiast, men på langtur som dette vil lågare vekt gi komfort i kvardagen. For min del handla det også om å redusere belastninga som kroppen vert utsatt for over tid.

Pakkeliste til storbyferien

Storbyferien blir enda bedre om du holder deg unna dehydrering, vonde knær og solbrent nese. Vi har laget en pakkeliste med 7 essensielle ting du bør pakke med deg.

Picnic: Våre sommerfavoritter til utelunsjen

Gjør det enkelt ved å ta med hele eller deler av lunsjen pakket og klar hjemmefra, så kan du fokusere på å stikke nesa opp mot sola og nyte det gode selskapet. Vi har testet og plukket ut fem av våre utstyrsfavoritter til en deilig utelunsj i sommer.

Slik unngår du gnagsår på tur

Et lite gnagsår kan sette en rask stopper for en ellers vellykket tur. Bli kjent med både sko og føtter før du legger ut på tur. Med disse enkle grepene kan du minimere sjansen for gnagsår og sikre en både hyggeligere og mer behagelig tur.

Slik kan du forberede deg til årets bilferie

Reiseruten begynner å ta form, kartet er godt studert, bilen har vært på vårservice, og det begynner å nærme seg avreisedato for årets sommerferie på veien.

Guide til å velge riktig lakenpose

Det finnes en rekke forskjellige typer og kvaliteter. Så, hvilken lakenpose skal du egentlig velge?

Lage mat ute - En enkel guide til riktig utstyr på tur

Vi har laget en enkel oversikt over hvilket kjøkken-på-tur-utstyr som passer deg best.