• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

599,-

Varenr. 9783967041286
Gestalten

Surf Porn

599,-

10+ på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

De beste surfeforholdene eller sjeldenheten av en perfekt økt er det som gjør surfing så unikt og intenst. I "Surf Porn" er det ikke bare den rette bølgen, riktige vinden, riktig tidevann og vær som er viktig, men også det riktige lyset.

Denne boken kuraterer arbeidet til noen av de mest kjente surfefotografene som fanger de mest forbløffende scenene fra de sjeldneste surfestedene på vår blå planet.

Til syvende og sist får "Surf Porn" kanskje leseren til å forstå hvordan surfing skaper en slik intens blanding av glede, adrenalin og velvære. Men den skaper definitivt en dyp lengsel etter den neste perfekte og uridde bølgen.

  • Redaktører: gestalten & Gaspard Konrad
  • Utgivelsesdato: August 2023
  • Format: 24 × 30 cm
  • Funksjoner: Fullfarge, innbundet, sydd rygg, 256 sider
  • ISBN: 978-3-96704-128-6

Fra en tidlig alder var den franske Gaspard Konrad fascinert av skjønnheten i havet og surfing. Lidenskapelig opptatt av surfefotografi begynte han å samle bilder før sosiale medier ble født. Å dele dem en dag på Instagram resulterte i hundretusenvis av @surf_porn-følgere.

Gaspard viet livet sitt til miljøet ved å grunnlegge WeFix, et raskt voksende selskap som spesialiserer seg på reparasjon av smarte enheter. Han er også en aktiv medlem av Blue Collective hos Surfrider Foundation.