Turmat: Pestosnurrer
Nå er sommeren offisielt her – dagene er lange, og temperaturen øker stadig. Endelig blir det lettere å tilbringe tid ute i det fri, enten det er en nærtur i skogen bak huset eller langtur på fjellet.
For oss betyr lange sommerdager også mer tid til å kokkelere ute, uten å måtte fryse av oss fingrene. Vi gleder oss spesielt mye til å ta med oss utekjøkkenet og lage de deiligste måltid på tur.
Tekst og foto: Vilde Vollevik / Magasinet Glimt
Ingredienser:
- Pizzadeig (her har vi brukt ferdiglagd fullkornsdeig)
- Pesto
- Mozzarella
- Ruccola
- Cherrytomater
- Chorizo
- Olje til steking
Utstyr
- Gassbrenner og gass
- Stekepanne
- Stekespade eller en gaffel
- Kniv
- Skjærebrett
- Lighter
Fremgangsmåte:
1. Start med å rulle ut pizzadeig, og smør på et lag med pesto.
2. Kutt opp cherrytomater og mozzarella i tynne skiver, og spre utover pizzadeigen. Legg så chorizopølse jevnt over.
3. Skjær deigen opp på langs og lag små ruller.
4.Stek i olje på middels varme i stekepannen. Husk å snu snurrene jevnlig så de ikke brenner seg.
Håper det smaker!
Aktuelle produkter