Turmat: Pestosnurrer
![Turmat: Pestosnurrer](https://chillout.no/media/19/4a/1a/1691415059/pestosnurrer.1.webp)
Nå er sommeren offisielt her – dagene er lange, og temperaturen øker stadig. Endelig blir det lettere å tilbringe tid ute i det fri, enten det er en nærtur i skogen bak huset eller langtur på fjellet.
For oss betyr lange sommerdager også mer tid til å kokkelere ute, uten å måtte fryse av oss fingrene. Vi gleder oss spesielt mye til å ta med oss utekjøkkenet og lage de deiligste måltid på tur.
Tekst og foto: Vilde Vollevik / Magasinet Glimt
Ingredienser:
- Pizzadeig (her har vi brukt ferdiglagd fullkornsdeig)
- Pesto
- Mozzarella
- Ruccola
- Cherrytomater
- Chorizo
- Olje til steking
![](https://chillout.no/media/9c/d2/a9/1691415275/pestosnurrer-2.webp)
Utstyr
- Gassbrenner og gass
- Stekepanne
- Stekespade eller en gaffel
- Kniv
- Skjærebrett
- Lighter
![](https://chillout.no/media/72/e1/f4/1691415396/pestosnurrer-3.webp)
![](https://chillout.no/media/36/69/b5/1691415407/pestosnurrer-4.webp)
Fremgangsmåte:
1. Start med å rulle ut pizzadeig, og smør på et lag med pesto.
2. Kutt opp cherrytomater og mozzarella i tynne skiver, og spre utover pizzadeigen. Legg så chorizopølse jevnt over.
3. Skjær deigen opp på langs og lag små ruller.
4.Stek i olje på middels varme i stekepannen. Husk å snu snurrene jevnlig så de ikke brenner seg.
Håper det smaker!
![](https://chillout.no/media/5a/4d/fb/1691415452/pestosnurrer-5.webp)
![](https://chillout.no/media/f6/7b/45/1691415462/pestosnurrer-6.webp)
Aktuelle produkter