• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

349,-

Varenr. 843820155907
Osprey

UL Stuff Waist Pack 2L Rumpetaske

  • Ultralett rumpetaske
  • Laget i slitesterk og vanntett 40D Ripstop Nylon!
  • 2 glidelåslommer og justerbar skulderstropp med klips!

349,-

Color: Black

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Ultralett og stappbar rumpetaske til små hverdagsutflukter!

Denne rumpetasken er lett i vekt, laget i et slitesterkt  100% resirkulert 40D Nylon-materiale og kan pakkes inn i seg selv etter bruk... perfekt til små hverdagsturer!

Dette er en rumpetaske som passer ypperlig til små turer eller utflukter hvor kun det mest nødvendige skal med, som korte handleturer eller gåturer eller til og fra erender i byen.

Rumpetasken er laget i et slitesterkt 40D Ripstop Nylon-stoff, og har et hovedrom med en indre glidelåslomme som også fungerer som pakkelomme med plass til å stappe hele rumpetasken inn i når den ikke er i bruk. En ytre glidelåslomme gir ekstra plass til småsaker, og en dobbel stropp er justerbar og har klips til å feste den rundt skulderen eller til dagstursekken eller reisesekken. Baksiden har en lett og behagelig polstring.

Dette er en fin løsning for deg som vil ha en superlett rumpetaske til korte turer der det mest nødvendige som nøkler, mobiltelefon, lommebok og kanskje en liten vannflaske.

EGENSKAPER

Varenavn: Osprey UL Stuff Waist Pack

Type: Rumpetaske (stappbar)

Består av: 3 glidelåsrom, justerbar stropp, integrert pakkepose

Bruk: Dagstur, bytur, handletur, hverdag

Spesielle egenskaper: Kan stappes inn i sin egen pakkepose etter bruk.

Materiale hoved: 40D Ripstop Nylon, 100% resirkulert

Materiale stropp: Polyester

Kapasitet: 2 liter

Størrelse: 31 x 11 x 10 cm

Osprey

Vi digger Osprey!

Noen merker tar bare litt større plass på butikkveggen, i nettbutikken og i hjertene enn andre, og Osprey er definitivt et merke som bevisst skulle være med helt fra vi start opp...

Enten du trenger en ryggsekk til backpackingfjellturvandreturskogtur eller bare noe som frakter en laptop og litt treningstøy i hverdags-pendlingen, så kan du være sikker på at dette merket har noe som tikker samtlige bokser på listen over hva du trenger at din sekk skal være.

Vi har som erfarne backpackere selv tatt med Farpoint og Fairview til fjerne verdenshjørner, og gått til fjells med Aether og Ariel til flere av turperlene her hjemme.

Osprey har siden oppstarten i California i 1974 økt i produktbredden, og satser i dag på en mer bærekraftig produksjon i form av vidstrakt bruk av resirkulerte råmaterialer.

Uanett hva slags ryggsekk du velger, kan du være trygg på at den representerer en av markedets mest innovative og kvalitetssikre merker, og en nettbutikk som backer det opp hele veien.

Ta en kikk på vårt brede utvalg av Osprey ryggsekker og tilbehør her!

Se alt fra Osprey