• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

299,-

Varenr. 94922006691
GoGirl

Tissetut m/ forlengerrør

  • Tissetut for jente m/ forlengerrør
  • Laget i antibakteriell silikon
  • Liten og lett å bruke

299,-

1 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Genial tissetut til festival, telttur og reise m/ forlengerrør!

Med denne lille dingsen kan man som jente enkelt tisse stående, noe som i mange tilfeller vil gjøre dorutinen på tur mye enklere... og enda mer praktisk med dette inkluderte forlengerrøret!

Hvis du som jente noen gang har forbannet deg over lange dokøer, omstendlige av-og-påkledningsrutiner inn og ut av vinterteltet og ekle festivaltoaletter, så er denne for deg!

GoGirl Pink m/ forlengerrør er en smart liten silikonkopp med en tut som gjør at man ganske enkelt og på renslig vis kan tisse som en mann, noe som utvilsomt kan være litt fordelaktig i noen situasjoner hvor tilgangen på en ren og skikkelig do kan være langt unna eller ikke-eksisterende. Materialet er antibakterielt og lett å skylle ren etter bruk. Den kan pakkes inn i en liten pakkepose og tar nesten ikke plass i veske, lomme eller sekk. Denne utgaven inkluderer et silikonrør på 30 cm som brukes som en forlenger til tuten. Det gjør at man lettere kan kontrollere strålen og slippe jobben med å sikte. Denne forlengeren er det i følge leverandøren vår mange jenter som har etterspurt, og er et populært valg for mange.

I følge produsenten burde det også litt prøving og feiling til hjemme før du bruker den på ekte, men trening gjør som alltid mester:

Prøv GoGirl et par ganger hjemme i dusjen først. Hold GoGirl med tommelen og langfingeren (se illustrasjonen). Ikke hold GoGirl på langsidene, men på kortsidene. Prøv å lage en forsegling med GoGirl mot kroppen din (GoGirl er laget av silikon og vil dermed tilpasse seg kroppen din). Presser du for hardt, kan dette føre til at tuten krøller seg på sidene, som igjen kan føre til lekkasje.
Denne passer utmerket til: Festivaler, teltliv, ekspedisjoner, kvinner i forsvaret, backpackere/reisende, rastepasser, bensinstasjoner, maratonløpere, skikjørere, sjåfører, helserelaterte problemer (rygg/knetrøbbel), gravide.

SPESIFIKASJONER  

Varenavn:
GoGirl Pink m/ forlengerrør (GG-003)

Type:
Tissetut, forlengerrør

Består av:
Tissetut, pose

Bruk:
Reise, tur, festival, telt

Spesielle egenskaper:
Antibakterielt materiale

Materialer:
100% Silikon

Pose:
100% Polyester

Mål:
Pakken: 10 x 3,5 x 3,5 cm / Rør: 30 cm

Vekt:
350 g