• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

299,-

Varenr. 815158013310
Cabeau

TNE Air Evolution reisepute

299,-

Color: Royal Blue
50+ på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Den klassiske patenterte Cabeau-formen med ekstra støtte i nakken, nå i oppblåsbar variant. Denne tar mindre plass i bagasjen.

Det oppblåsbare nakkeputen AirTNE™ er en revolusjonerende løsning for reisende som søker både komfort og kompakt design. De innovative funksjonene gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å nyte en komfortabel reise uten å ofre plass. Her er de viktigste egenskapene og fordelene med det oppblåsbare nakkeputen AirTNE™:

 1. Justerbar hakestropp-teknologi: Puten leveres med en unik hakestropp som kan tilpasses for en perfekt passform, og som forhindrer den ubehagelige "boblehode"-bevegelsen under reisen. Den 360-graders støtten sikrer at hodet ditt holdes på plass på en trygg måte, slik at du kan hvile komfortabelt.
 2. Enkelt-pust oppblåsbar kjerne: Putens oppblåsbare kjerne kan enkelt blåses opp eller tømmes med et enkelt pust. Denne funksjonen gjør det mulig å justere fastheten til puten etter ditt foretrukne støttebehov, og sikrer optimal komfort hver gang du bruker den.
 3. Kompakt og bærbar: Det smarte designet til AirTNE™-puten gjør at den kan komprimeres til størrelsen på en brusboks. Den leveres med en praktisk pose som kan festes til ryggsekken din, vesken din, sportsbagen din eller andre eiendeler, slik at du sparer verdifull lagringsplass og gjør den utrolig enkel å bære med deg.
 4. Ergonomisk design: I motsetning til tradisjonelle nakkeputer for reise har AirTNE™-puten et ergonomisk design som inkluderer en justerbar hakestropp, hevede sidestøtter og en tynn, flat baksiden. Disse funksjonene samarbeider for å omslutte hodet og nakken din fra alle vinkler, og gir 360-graders komfort og støtte.
 5. Vaskbart trekk: Trekket på puten kan enkelt vaskes, og du trenger derfor ikke bekymre deg for lukt eller smussansamlinger. Dette sikrer at puten din forblir frisk og klar til din neste tur.
 6. Temperaturregulering: Det justerbare designet rundt nakken tillater ikke bare en personlig tilpasning, men fremmer også optimal varmeflyt. Ved å holde forsiden av nakken åpen, tar puten hensyn til kroppstemperaturen din og sikrer kontinuerlig luftstrøm, noe som hjelper deg med å holde deg kjølig under reisen.
 7. Pakkeinnhold: Pakken med det oppblåsbare nakkeputen AirTNE™ inkluderer et vaskbart putetrekk som enkelt kan fjernes for rengjøring. I tillegg leveres en praktisk reiseveske, slik at du kan komprimere puten for enkel bruk når du er på farten.

Oppsummert er det oppblåsbare nakkeputen AirTNE™ en kompakt og innovativ løsning som er designet for å gi enestående komfort og støtte til reisende. Den justerbare hakestroppen, tilpassbar fasthet, kompakte design og gjennomtenkte funksjoner som temperaturregulering og vaskbart trekk gjør den til et nødvendig tilbehør for de som ønsker en komfortabel og problemfri reiseopplevelse.

Justerbar med supermykt velurtrekk gjør puten til en av markedes beste riseputer om du vil kombinere maksimal komfort med minst mulig pakkvolum. Medfølger egen pakkpose.

Puten kan justeres 360 grader avhengig av om du ønsker støtte forover, bakover eller til siden.

 • Meget plassbesparende
 • Avtagbart og vaskbart velurtrekk
 • Lomme for mobil
 • Ekstra høyde for bedre støtte
 • Trekk 100% Polyester
 • Pute 100% Phthalate-Free PVC
 • Vekt: 130 gram
 • Pakkvolum 6,3 x 14 cm
Cabeau

mer om merke fra manufacturer

Se alt fra Cabeau