• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem og få 15% medlemsrabatt* - Fri frakt over 500,-

Varekode: 9781784776800
Bradt Guides

Oman reiseguide

289,-


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.
forhåndsbestill
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Publisert: 23. mai 2022
Størrelse: 135 x 216 mm
Utgave: 5
Antall sider: 416

Denne nye, fullstendig oppdaterte femte utgaven av Bradt's Oman gir all informasjon som trengs for å planlegge et besøk til denne raskt utviklende arabiske nasjonen. Den er skrevet av ekspertene Tony Walsh, en veteran innen Omans reiselivsbransje, og Diana Darke, som opprinnelig jobbet for den omanske regjeringen i 1980 og har vært kjent med landet siden den gang. Alle deler av landet er dekket, inkludert områder som ikke er omtalt i andre guider, og arabisk skrift for bynavn er detaljert for å hjelpe med navigasjon og utforskning på stedet.

Nye elementer for denne utgaven inkluderer dekning av den restaurerte middelalderbyen Manah, med sitt labyrint av passasjer og hus i leire, utviklinger ved UNESCO-stedet Ubar ved Ash Shisr, og i Muscat festningen ved Mutrah, med panoramautsikt over Corniche. Det dekker også skyggeskogen i Dhofar i sør, fjellene i nord som hopper fra slettene til over 3000 meter, de to store internasjonale flyplassene i Muscat og Salalah, transport- og veiutviklinger som gjør tilgangen fra Dubai raskere og forbedrer reisen til Wihibah Sands, samt nye hoteller og restauranter, fra luksus til enkle. For friluftsentusiaster dekker den eventyrreiseliv, ekstreme sportsaktiviteter (inkludert grotting og klatrerute via ferrata) og katamaranseiling, samt fugletitting.

Enten du går på lite brukte fjellstier eller besøker små landsbyer som er omkranset av dato-oaser, surfer gjennom det lokale markedet eller nyter helgekamel- og hesteraser, er Bradts Oman en uunnværlig følgesvenn. Fra den berømte Rub Al Khali, verdens største sandørken, til den nordlige kystbyen Qurayyat, gir den alt du trenger for en vellykket tur.

Om forfatterne: Tony Walsh har skrevet om Oman siden 1999. Han tok leserne med på en reise gjennom ørkenen for å delta i kamelracing, til breddene av den arabiske sjøen på jakt etter abalone og til fjelltoppene på leting etter Omans duftende Damask-rose. Etter å ha oppdatert den fjerde utgaven av Bradt-guide til Oman, er Tony begeistret for å inkludere Omans nyeste attraksjon i den femte utgaven av denne guiden.

Diana Darke, den opprinnelige forfatteren av Bradt's Oman, jobbet først i landet for den omanske regjeringen i 1980 og holdt seg kjent med Oman i over 30 år. Med en BA i arabisk (Oxford) og en MA i islamsk kunst og arkitektur (SOAS, London) er hennes omfattende kulturelle bakgrunnskunnskap uten sidestykke. Hun er forfatter av 16 guidebøker om Tyrkia og Midtøsten, inkludert Bradt's Eastern Turkey og Syria guider.

Bradt Guides