• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem og få 15% medlemsrabatt* - Fri frakt over 500,-

Varekode: 94922178497
GoGirl

Tissetut

199,-


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.
forhåndsbestill
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Genial tissetut til festival, telttur og reise!

Med denne lille dingsen kan man som jente enkelt tisse stående, noe som i mange tilfeller vil gjøre dorutinen på tur og reise mye enklere!

Hvis du som jente noen gang har forbannet deg over lange dokøer, omstendlige av-og-påkledningsrutiner inn og ut av vinterteltet og ekle festivaltoaletter, så er denne for deg!

GoGirl Pink er en smart liten silikonkopp med en tut som gjør at man ganske enkelt og på renslig vis kan tisse som en mann, noe som utvilsomt kan være litt fordelaktig i noen situasjoner hvor tilgangen på en ren og skikkelig do kan være langt unna eller ikke-eksisterende. Materialet er antibakterielt og lett å skylle ren etter bruk. Den kan pakkes inn i en liten pakkepose og tar nesten ikke plass i veske, lomme eller sekk.
I følge produsenten burde det litt prøving og feiling til hjemme før du bruker den på ekte, men trening gjør som alltid mester:

Prøv GoGirl et par ganger hjemme i dusjen først. Hold GoGirl med tommelen og langfingeren (se illustrasjonen). Ikke hold GoGirl på langsidene, men på kortsidene. Prøv å lage en forsegling med GoGirl mot kroppen din (GoGirl er laget av silikon og vil dermed tilpasse seg kroppen din). Presser du for hardt, kan dette føre til at tuten krøller seg på sidene, som igjen kan føre til lekkasje.

Denne passer utmerket til: Festivaler, teltliv, ekspedisjoner, kvinner i forsvaret, backpackere/reisende, rastepasser, bensinstasjoner, maratonløpere, skikjørere, sjåfører, helserelaterte problemer (rygg/knetrøbbel), gravide.

SPESIFIKASJONER  

Varenavn:
GoGirl Pink (GG-001)

Type:
Tissetut

Består av:
Tissetut, pose

Bruk:
Reise, tur, festival, telt

Spesielle egenskaper:
Antibakterielt materiale

Materiale:
100% Silikon

Pose:
100% Polyester

Mål:
Pakken: 10 x 3,5 x 3,5 cm

Vekt:
340 g

GoGirl