• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Fri frakt fra 500,- og gratis hjemlevering på store kofferter!

4 299,-

Varenr. 5400520236685
Samsonite

Proxis Trillekoffert (55 cm)

  • Toppmodell
  • Ultralett 2,2 kilo
  • 10 års garanti

4 299,-

Color: Lime
1 på nettlager - sendes umiddelbart
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Håndbagasje 55 cm trillekoffert - toppmodell

Koffertens yttre skall er produsert i Roxkin™, et ekslusivt multilag materiale utviklet av Samsonite. Materialet gjennoptar sin form, er ekstremt sterkt, motstandsdyktig og lett!

Med Proxis begynner en ny æra av reiser. Koffertens yttre skall er produsert i Roxkin™, et ekslusivt multilag materiale utviklet av Samsonite. Materialet gjennoptar sin form, er ekstremt sterkt, motstandsdyktig og lett. Det rafinerte designet er gjort for å møte alle dine reisebehov. Utover det kommer Proxis med førtseklasses assistanse og fordelsprogram under og etter garantiperioden med  Samsonite sitt nye wecare program.

EGENSKAPER

Laget i  Roxkin™ (Polypropylene)

Volum: 38/44 liter

Høyde: 55 cm

Bredde: 40 cm

Dybde: 20 cm

Garanti: Begrenset 10 års garanti

Vekt: 2,2 kg

Samsonite

Opplev eksepsjonell kvalitet og pålitelighet med Samsonite, en ledende aktør innen reisevesker og bagasje. Med overlegen design, holdbare materialer og smarte funksjoner, er Samsonite-produkter det ideelle valget for å beskytte og organisere dine eiendeler på reisen. Uansett om det er for forretningsreiser eller ferieeventyr, velg Samsonite og opplev enestående brukervennlighet og stil. Reis med tillit og invester i merket som er kjent for å levere enestående kvalitet og pålitelighet - Samsonite.

Se alt fra Samsonite