• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Markedsdager i Bogstadveien 20% rabatt i hele nettbutikken*
Gjelder ordinære varer
Fri frakt over 500,-

SUP & vannsport

Blir denne sommeren the summer of SUP?

Standup Paddleboard - eller SUP, som det er bedre kjent som - er en vannsport som er relativt ny her hjemme, men som har vært en populær avlegger i surfesjangeren i flere år... hundrevis, faktisk! I alle fall om vi sporer det tilbake til opprinnelsen på Hawaii. I nyere tid har denne aktiviteten markert seg som et slags alternativ til surfing med en relativt lav nybegynner-terskel, noe som reflekteres i et utvalg av brett som både fungerer like fint for førstereisende som viderekommende brettkjørere.

Aktiviteten går ut på at man står oppreist på et type surfebrett og padler på åpent vann med en åre. Enkelt og genialt. Det som gjør SUP så unikt er at man veldig lett kan komme tettere innpå naturen og vannet. Her kan man skjerpe sansene og slippe naturmagien inn med hvert åretak.

Denne frihetsfølelsen er jo en del av selve DNA'et her i Chillout, og selvfølgelig noe vi bare måtte få på plass i butikkene våre og her i nettbutikken.

Her finner du komplette SUP-pakkeløsninger med absolutt alt du trenger for å komme deg ut, slik at du slipper å kjøpe tilbehøret separat. Men for deg som trenger ekstrautstyr har vi selvsagt det også. Kikk rundt og spør oss hvis du lurer på noe.