0

Din handlekurv er tom

Utstyrsliste - Safari i Afrika

1. Stor bag 70 - 100 liter

Anbefalt 70-100 liter. For å optimere pakking og transport anbefales bager fremfor harde kofferter. Da blir det lettere å stable bagasjen i safaribilene. Harde kofferter med hjul er ikke velegnet til stiene ved lodgene. Piteraq er norskprodusert med meget høy kvalitet. Denne tåler det meste og har også bærestropper til å bæres på ryggen. Den er 100% vanntett og en favoritt blandt mange!

2. Dagstursekk 20-30 liter

Denne skal romme alt du trenger iløpet av en dag samt fungere som håndbagasje på fly. Velger du reisesekkene fra Osprey medfølger dagstursekk. Noen velger å ta med en litt bedre dagstursekk fordi de skal bruke den mye og gå mange turer. Vi anbefaler da Osprey Talon (herre) og Tempest (dame). Dette er en meget lett, behagelig og luftig ryggsekk med et solid hoftebelte.

3. Safaribekledning

Det anbefales lyse, luftige og lette klær, sterke farger kan tiltrekke seg fluer. Lange ermer og bukser beskytter ekstra mot mygg og sol. Vi anbefaler Craghoppers NosiLife som er permanent impregnert mot mygg og funker helt optimalt på reise. Plaggene er tekniske og puster bra. Toppmodellen Pro Zip-off Pants er strechy, komfortable og kommer med avtagbare ben.

4. Lette tursko

Lette tursko/joggesko anbefales på safari. Unngå for åpne sko for å beskytte deg mot insekter. Scarpa Mojito er en god tursko. Ønsker du mer støtte er Merrell Capra lett og bra. Merrell All Out Charge gir mer følelsen av en joggesko. Vurder myggimpregnerte sokker fra Craghoppers!

5. Varme klær (ull & fleece)

Pakk med en god fleecegenser eller ullgenser og en lett vindjakke. Icebreaker har noen veldig komfortable gensere i ren merinoull. Alternativt har Patagonia fantastisk gode, tekniske fleecer. Du kan også vurdere å pakke med en supertynn dunjakke til de kalde morgenene!