0

Din handlekurv er tom

Chillout

Å reise er frihet - vi i Chillout elsker å reise og å oppleve verden. Vi er her for at du skal bli inspirert til å fullføre dine reisedrømmer!

Utstyr til alle eventyr!

En gründeridé...

Fredrik og Jarle savnet det perfekte stedet for alle som elsker å reise. Et sted man kunne gjøre alt i ett og samme konsept - få inspirasjon til å reise, bestille billetter, kjøpe reiseusttyr og komme tilbake og dele minner med venner og kjente...

the Travel Stores...

Første reisebutikk ble åpnet i Bergen i 2007, med reiseutstyr, bokhandel og kafé. Nå 12 år etter har Chillout blitt en liten kjede med 4 fysiske butikker, nettbutikk og B2B-avdeling og har etablert seg som Norges største spesialbutikk for reiseutstyr!

Menneskene...

Med på laget er eventyrer og polfarer Aleksander Gamme som inspirator og Hanna Karlsudd, med lang erfaring fra sportsbransjen i Svergie som Retail Manager. Dette i tillegg til alle de flotte reiseglade menneskene som jobber i våre butikker...

Merkene...

I tillegg til å selge flere merkevarer som Arcteryx, Osprey og Icebreaker har Chillout også flere egne merker i Norge gjennom vår B2B-avdeling. Vi satser på merker med sjel, bærekraft og kvalitet og er stolt av vårt vareutvalg!

Våre kundeløfter

Inspirasjon

Vår lidenskap er frihet til å reise. Vi håper å være en inspirasjonskilde og pådriver for at du skal følge dine drømmer og eventyrlyst!

Kunnskap

Vi skal vite hva du trenger for akkurat din reise og du skal være trygg på at vi deler gledelig av all vår reiseerfaring med deg!

Kundeservice

Hos Chillout skal du føle at vi bryr oss litt ekstra, og opplever du noen problemer med våre produkter så er vi her for å hjelpe!

Ansvarlighet

Chillout ønsker å være en bidragsyter til en litt bedre verden og samarbeider med merker og leverandører som setter fokus på miljø, etisk handel og bærekraft!

Nyhetsbrev