0

Din handlekurv er tom

LEDIGE STILLINGER

Bli en del av et team av reiseglade mennesker!

Hvem søker vi?

Vi søker deg som er en person som har mye energi og elsker å møte nye mennesker. Du må ha en lidenskap for reise og friluft og samtidig like å stå i butikk. Erfaring fra salg innen sport & fritid teller meget positivt og det er en forutsetning at du har mye reiseerfaring.

Vi håper du er interessert i å bli en del av vårt team.

Butikkmedarbeider Bergen (fulltid)

Chillout Bergen søker ny heltidsansatt til butikk & kafé. Du blir jobbende tett sammen med butikksjef og må takle både kafé og butikk.

Søknad sendes: tina@chillout.no

Tiltredelse: etter avtale

Utfyllende stillingsbeskrivelse

Verdens beste reisebutikk ser etter ny medarbeider!

Brenner du for nye eventyr og utfordringer? Kan du mye om reise- og turutstyr? Vi ser etter nye medarbeidere til teamet vårt i Bergen. Hos oss på Chillout står kunden alltid i fokus, vi ønsker at reisen skal starte hos oss! Alle som jobber hos oss skal kjenne igjen følelsene og forventningene rundt en ny reise, om det er en helgetur til København, tre måneders rundreise i Asia eller hyttevandring i Jotunheimen. Chillout ønsker å være synonymt med følelsen av reiseglede. Vi søker deg som ønsker å være med på å skape denne atmosfæren.

Chillout Bergen er en todelt avdeling, butikk og en liten café. Hos oss skal man kunne hjelpe en kunde med kjøp av sekk, men også lage en god kaffe!

Vi ser etter en medarbeider med sterke salgskunnskaper og høye ambisjoner. Du må trives i et hektisk miljø og like å ta i et tak. Vi ser etter deg som er imøtekommende, ryddig, pliktoppfyllende og som brenner for kundeservice! Hvis dette er noe som høres spennende ut, send søknad & CV til tina@chillout.no

Krav om erfaring innenfor detaljhandel og salg. Fordel hvis man har kjennskap til kafedrift og kaffe. Reiseerfaring er et krav.

Vi kan tilby en spennende og inspirerende jobb der ingen dager er like, med stor selvstendighet og mye ansvar.

Krav til kompetanse

  • Du må kunne snakke flytende norsk.

Butikkmedarbeider Grünerløkka (fulltid)

Chillout Grünerløkka søker ny heltidsansatt til butikk & kafé.

Søknad sendes: anette@chillout.no

Tiltredelse: etter avtale

Søknadsfrist: 20 oktober

Utfyllende stillingsbeskrivelse

Verdens beste reisebutikk ser etter ny deltidsansatt!

Brenner du for nye eventyr og utfordringer? Kan du mye om reise- og turutstyr? Vi ser etter nye medarbeidere til teamet vårt på Grünerløkka. Hos oss på Chillout står kunden alltid i fokus, vi ønsker at reisen skal starte hos oss! Alle som jobber hos oss skal kjenne igjen følelsene og forventningene rundt en ny reise, om det er en helgetur til København, tre måneders rundreise i Asia eller hyttevandring i Jotunheimen. Chillout ønsker å være synonymt med følelsen av reiseglede. Vi søker deg som ønsker å være med på å skape denne atmosfæren.

Chillout Grünerløkka er en todelt avdeling, butikk og en liten café. Hos oss skal man kunne hjelpe en kunde med kjøp av sekk, men også lage en god kaffe! Vi ser etter en medarbeider med kunnskap til salg og kundeservice. Du må trives i et hektisk miljø og like å ta i et tak. Vi ser etter deg som er imøtekommende, ryddig og pliktoppfyllende. Hvis dette er noe som høres spennende ut, send søknad & CV til anette@chillout.no

Erfaring innenfor detaljhandel og kafe er ønskelig. Reiseerfaring er et krav.

Vil du vite når det kommer ut nye stillinger?

Følg oss på Facebook & Instagram!