• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem og få 15% medlemsrabatt* - Fri frakt over 500,-

Picnic: Våre sommerfavoritter til utelunsjen

Varme sommerdager, grønt gress og sol i ansiktet betyr piknik i parken og utelunsj i det fri. Friske salater, oppskjært frukt, rundstykker og wraps er blant matfavorittene for mange.

Tekst og foto: Julia Gundersen / Magasinet Glimt


Isolerende lunsjboks

En isolerende lunsjboks i praktisk størrelse, gjør at du kan pakke både mat og drikke, bestikk og tilbehør på ett og samme sted. Vår nye favoritt er Hydroflask sine isolerte lunjsbokser som også kan brukes med et kjøleelement på de varmeste dagene.

Denne lunsjboksen er perfekt for ferdiglaget mat du tar med hjemmefra, matpakke, frukt, og drikke som skal holdes kaldt. I nettinglommen i lokket kan du putte bestikk, servietter og snacks.

Lunsjboksen rommer 5,6 liter som er en god størrelse til mat for en til to personer. Den kan brukes til piknik, lunsj til jobb eller skole, eller tas med i bilen på årets roadtrip. 

Hydroflask mattermos

Termoser er ikke lenger bare til drikke, det finnes også isolerte mattermoser med stor åpning som kan brukes til lunsj i det fri, overnattingsturer og varm mat til kontoret.

Hydroflask sin mattermos er helt lekkasjefri og holder på varmen i flere timer. Den kommer i hele fire forskjellige størrelser, hvor den nest største (591ml) er perfekt til lunsj eller middag på tur eller på farten for én person.

Vi har testet salater, supper, og havregrøt, alt med stor suksess. De små størrelsene passer fint til oppkuttet frukteller grønnsaker og til mindre porsjoner med mat. Avbildet er oransje termos i 591ml og lilla i 354ml. 

Abeego Wraps

Abeego wraps er praktiske matomslag laget av tynn, økologisk bomull og hamp. Arkene er innsatt med bivoks, harpiks og jojobaolje som er naturlige konserveringsmidler. Wrapsene er formbare og enkle å bruke, og stivner til når du legger de kjølig.

Matomslagene holder maten frisk i flere timer når du er ute på tur eller skal nyte en piknik i parken og tar med mat hjemmefra.

Vi testet stekte og påsmurte rundstykker, som holdt seg crispy og gode selv etter flere timer pakket sammen. I tillegg er arkene perfekt for oppkuttet frukt og grønnsaker som du skal ta med deg ut. Matosmlagene er like fine å bruke hjemme som på tur. 

Isolerende vannflaske

Enhver piknik trenger en god vannflaske. Med en isolert vannflaske kan du putte isbiter i vannet som holder seg kjølig i mange timer selv midt på sommeren. Isolerende vannflasker kan brukes til både varmt og kaldt og noe du kan ha glede av hele året.

Hydroflask kommer med vannflasker i deilige og friske sommerfarger i to størrelser (532ml og 946ml).

Bestikksett

Skaff deg et piknik -og turbestikk som er praktisk, solid og som kan brukes igjen og igjen. Bestikksettet fra Primus er laget i rustfritt stål og består av kniv, gaffel og skje i en fin størrelse.

Rustfritt stål tar ikke til seg smak eller farge og er i tillegg lett å rengjøre. Dette settet er tidløst og lett og egner seg til både tur og utelunsj. Skaftet er uthulet for å spare vekt og gjør det også mulig å henge opp. Settet holdes sammen med en silikonhylse som gjør at du slipper å lete etter én og én del i sekken.

 

Aktuelle produkter

Eg er ikkje eigentleg noko lettvektsentusiast, men på langtur som dette vil lågare vekt gi komfort i kvardagen. For min del handla det også om å redusere belastninga som kroppen vert utsatt for over tid.

Reis til Georgia!

Landet i Kaukasus med vakker natur, smaksrik mat og gjestfri atmosfære trekker stadig flere reisende.

Vårt nye brukt-konsept: Second Life!

Nå kan du kjøpe brukt utstyr på Grünerløkka, og i tillegg levere inn din gamle koffert til oss og få en verdikupong på kr. 300,-!

Bli med på Reparasjonsdag!

Vil du gi ødelagt tur- og reiseutstyr en ny sjanse? Kom innom oss Fredag 24. November!

Solo Travel: klar for å reise alene?

Å reise alene kan by på fantastiske opplevelser, mer fleksibilitet og dypere kontakt med mennesker enn om man reiser sammen med andre. Hva er egentlig solo travelling og hvorfor bør du gi det et forsøk dersom du har muligheten?

Topp 10 tips til backpacking!

Backpacking er en fantastisk måte å oppdage verden på, og lar deg komme tettere på andre kulturer og levesett enn de fleste andre reiseformer.

Topp 3 oppskrifter med sopp på primus!

Høsten er her, og det kryr av sopp i skogen. Enten du er nybegynner på sopplukking eller erfaren, så er det et hav av muligheter for å finne matsopp der du bor. Hva med å fyre opp primusen og lage et herlig måltid med selvplukket sopp?

Interrail: På skinner gjennom Europa

En sommer på skinner gjennom Europa er et eventyr du sent vil glemme, som tar deg tilbake til en tid da billige flyreiser ikke eksisterte. Vi har laget en guide til hvordan du kan planlegge årets store togeventyr.

Norge på langes (del 4) - Når draumar når bristepunktet

Turlivet er full av kontrastar. Milde sommarnetter vert regnfulle haustdagar. Storslegen høgfjell går over til frodige dalsøkk. Nedtur etterfølgjar opptur. Gleda av å vere akkurat der ein skal vere ender i draumar på bristepunktet.

Norge på langs (del 6) - Troms, eit tapande kapplaup mot vinteren

Kulda borar seg inn i beinmargen og slaps har for lengst funne vegn over skokanten. Sluddet piskar i andletet, og vinden går tvers gjennom både Gore-Tex og ull.

Norgesferie: 5 sommeraktiviteter

Fra varmende svaberg i sør til midnattssol i nord; vi tar deg med Norge på langs med fem spennende sommeraktiviteter.

Norgesferie: 7 gode grunner til å teste SUP i sommer

Kombinasjonen av bevegelse og naturopplevelser er temmelig uslåelig. SUP er en aktivitet som er lett å mestre, som gir deg sol i ansiktet, padletak på blikkstille vann, lyden av bølgeskvulp og lek i vannet. Ikke rart det er lett å bli hekta.