• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem15% medlemsrabatt*
Gjelder kun ordinære varer ved kjøp over 1000 kroner
Fri frakt over 500,-

799,-

Varenr. 7323450680268
Fjellreven

Vardag Crossbody

  • Praktisk skulderveske
  • Slitesterkt G-1000 stoff
  • Kan impregneres med Greenland Wax

799,-

Color: Storm
1 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Skulderveske i slitesterkt stoff!

Vardag Crossbody er laget i det svært slitesterke stoffet G-1000 og laget slik at den kan bæres både som en veske eller over skulderen!

Denne vesken er laget for korte dagsturer hvor man gjerne vil bære lett og lite, men samtidig ha plass til overs dersom det trengs.

Vardag Crossbody har et hovedrom med glidelåsåpning i toppen, og et indre stoff som er farget i lys beige, slik at man får et raskt og overblikk over inholdet. En liten ekstra sikkerhetslomme sitter øverst, med plass til nøkler og andre verdisaker. En ytre lomme på baksiden fungerer også til småsaker som for eksempel mobiltelefonen eller en lommebok. Det finnes to sett med stropper: ett par korte som egner seg til å bæres i hånda som en veske, og et par lengere justerbare stropper som egner seg overs skulderen. Yttermaterialet er laget i det svært slitesterke G-1000, som også kan impregneres med Greenland Wax for ennå bedre værbestandighet og holdbarhet. Yttersiden har en stilig Fjellreven-logo i vintage stil nederst i høyre hjørne.

Dette er en veske eller skulderveske, alt ettersom, som gir plass til det meste man trenger på korte turer ut og litt til, og i et stoff som lett tåler hverdagens påkjenninger.

SPESIFIKASJONER  

Spesielle egenskaper:

Kan bæres som veske eller skulderveske

Materiale hovedstoff:

G-1000® HeavyDuty (65% polyester 35% bomull)

MÅL OG VEKT
Kapasitet:
9 liter

Mål (HxBxD):
24 cm x 36 cm x 12 cm

Vekt:
260 g

Fjellreven

Oppdag magien med Fjällräven, et merke som inspirerer eventyr og utforsking. Fra deres ikoniske Kånken-ryggsekker til slitesterke og funksjonelle friluftsklær, gir Fjällräven deg pålitelige produkter for ethvert utendørs eventyr. Med deres dedikasjon til bærekraft og naturens bevaring, kan du være trygg på at du investerer i kvalitet og ansvarlighet. Utforsk vår Fjällräven-kolleksjon og bli en del av fellesskapet som omfavner naturen og utfordringene som ligger foran oss.

Se alt fra Fjellreven