• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

649,-

1 299,-
Varenr. 40818106228
MSR

Tyker Snowshoe Kids truger for barn

649,-

1 299,-
Color: Purple
2 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Tenk å få ungdommen ut i skogen en stille vinterdag. La de oppleve dyrespor og spennende passasjer mellom li og bekkedal. Inn mellom de snøtunge trærne. Ekorn som løper på en grein og en hakkespett som hakker ut årets bolig på en trestamme. Det lukter bål og pølser lang vei. Det blir friluftsfolk og sunne verdier av slike barn.

Tyker er barnetrugen til MSR. Den er bygd på den robuste Evo trugen og bruker samme hardplast. Tyker tåler en støyt og er ypperlig for barn som ønsker å utforske skog og mark vinterstid. Husk at de minste barna bør komme seg så raskt som mulig inn i skogen da trugegåing er veldig uvant de første meterne. Bær de et stykke på ryggen eller skulderne med trugene på om de friker ut. Pust, tell til ti inni deg, lokk med pølse, bål og sjokolade, fortell om trollene som bor i skogen. Etter første trugetur vil de alltid tilbake til skogen.. Neste tur kan dere sove i snøhule.

Bindingen er laget i solid stål for økt slitestyrke og passer alle slags støvler, fra små fjellstøvler til cherrox. Den sørger for at når du går rett opp, eller ned, har du solid feste uansett underlag på grunn av stålklørne.

Ved første gangs bruk setter du støvelen ned på midten av bindingen, fester stroppene over forfoten, deretter bakfoten. Neste gang du bruker trugen med samme støvel holder det å sette hælen inn mot bakstroppen og deretter feste forstroppene.

Spesifikasjoner

  • Produsert i USA
  • 940 gram per par
  • Ramme i formstøpt plast
  • Passer støvler fra str. 24 til 34
  • 43 cm lengde
  • Passer for barn opp til 41 kg