• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Markedsdager i Bogstadveien 20% rabatt i hele nettbutikken*
Gjelder ordinære varer
Fri frakt over 500,-

849,-

Varenr. 196009823570
Icebreaker

Sphere II SS T-skjorte (Dame)

  • T-skjorte i 60/40 Lycocell og Merinoull
  • Naturlig temperaturregulerende
  • Lett og silkemyk

849,-

Color: Earth
1 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Superlett T-skjorte for dame i Lycocell og Merinoull!

Med denne II-utgaven dropper Icebreaker iblandet Nylon, og resultatet er en T-skjorte for dame laget i en lett og myk blanding av Lycocell og Merinoull, som er god å bruke på tur og reise så vel som hjemme i hverdagen eller under trening!

Dette er en T-skjorte er laget i en 60/40-mix av Lycocellfiber og Merinoull i et 130gm Cool-Lite™-stoff som er spesielt lett og mykt, men samtidig svært holdbart. I denne oppgraderte II-utgaven har Icebreaker gått bort fra iblandet Nylon, og økt andelen Lycocell.

Lycocell er laget av cellulosefiber fra trevirke, og er et materiale som er kjent for å være ekstra mykt, og absorberer også rundt 50% mer fuktighet enn bomull, noe som i kombinasjon med ulla gjør den egenet til trening og aktivitet. Sphere II innehar også de gode naturlige egenskapen til merionoullen i form av temperaturregulerende, fukttransporterende og luktresistente kvaliteter.
En fordel med klesplagg laget i ull er at de ofte bare kan henges til tørk over natten i stedet for å vaske den: ullfiberne renser seg selv for fukt og lukt slik at det føles like nytt og like klar til bruk igjen dagen etterpå, og i kombinasjon med de fuktabsorberende- og transporterende egenskapene til Lycocell, er dette en T-skjorte som i de fleste tilfeller kan legges til tørk over natten og brukes om igjen like ren dagen etter. Dette er en av grunnene til at ull fungerer spesielt godt på tur og reise, hvor muligheter til klesvask kan være vanskelig eller umulig.

T-skjorten har en innsvingt passform for dame, med en litt løsere crewe-neck, litt kortere armer, og sømmer som går bak skulderne for å motvirke friksjon på steder som vanligvis er utsatt for mye belastning og slitasje, som foreksempel fra skulderreimene til en tursekk.

SPESIFIKASJONER  

Merknader:
130gm Cool-Lite™ (Featherweight)

Materiale:
60% Lycocell / 40% Merinoull

Passform:
Normal

Vekt:
130 gram