• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem15% medlemsrabatt*
Gjelder kun ordinære varer ved kjøp over 1000 kroner
Fri frakt over 500,-

11 899,-

Varenr. 40818093047
MSR

Mutha Hubba NX Telt (3-Personer)

  • Superlett 3-sesongs telt for 3 personer!
  • Allsidig, holdbar, enkelt oppsett!
  • Komfortabel, god romfølelse!

11 899,-

10+ på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Superlett og allsidig telt for 3 personer!

Dette teltet passer like perfekt til weekendtur som på langturer, og utmerker seg med lav vekt, enkelt oppsett og en stor romfølelse!

Denne serien av telt fra MSR er kjent for å tilby suveren slitestyrke og holdbarhet, enkelt oppsett, smarte justeringsløsninger, superlav vekt og, ikke minst, skyhøy trivselsfaktor!

Mutha Hubba NX er et 3-persons telt som er laget for tre nordiske sesonger, det vil si vår, sommer og høst. Teltet består av en slitesterk og værbestandig ytre regnduk og et luftig inntertelt som oppholdsrom. Innterteltet har en frittstående konstruksjon, noe som byr på flere fordeler. Det er for det første enkelt og raskt å sette opp... type 5-minutter-raskt når du har blitt dreven på det. En annen fordel er at konstruksjonen, sammen med alle de smarte justeringsløsningene gjør at det alltid er god luftsirkulasjon gjennom teltet. Noen av oss har kanskje opplevd dugg trillende som perler ned veggene i et altfor fuktig telt en tidlig dagen-der-på. Ingen overhengende fare for dette her. Teknisk sett, så er også dette frittstående innerteltet geometrisk optimalisert, blant annet med nesten vertikale vegger, for å maksimere romfølelsen. Dette er teltsk for god utnyttelse av gulvpassen til utstyr, stor takhøyde, og mest mulig bevegelsesfrihet - for alle tre. Dette er nemlig bokstavelig talt et 3-persons telt som har plenty av plass nok til utstyr, stressfritt opphold og soveplass for hele følget.

Innerteltet er utstyrt med flere smarte lommer langs veggene tilpasset småting, og løkker i taket for å feste lanterne. Det finnes to brede D-formede innganger i begge kortsidene, som også har hver sin vestibyle. Disse kan brukes som personlig oppbevaringsplass for tursekk og utstyr, eller alternativt som matlagingsplass i den ene av dem. Her er det dere som bestemmer. Den ytre regnduken er laget i 20D ripstop nylon med Durashield™ impregnering med polyurethane og silikon, og har en 1200mm vannsøyle. Den holder dere med andre ord tørre under en heftig regnskur, og litt til. Det er i tillegg justerbare åpninger i vestibylene med en StayDry™ løsning som på smart vis hindrer regnvann fra å komme inn. Regnduken kan enkelt rulles delvis- eller helt opp, slik at man kan se ut gjennom den lyse nettingen i innerteltet. Dette er en herlig løsning på dager hvor man formelig har lyst til å slippe naturen inn, eller for å få utsikt rett ut til universet under krispe og klare stjernenetter. Magisk!

Dette teltet har kort oppsummert en kvalitet som gir det et svært allsidig bruksområde. Det egner seg mer enn ypperlig for kjernefamilien eller vennegjengen på tre som ønsker et hjem ute i natueren i korte eller lengere perioder som er lett å bære med i tursekken, superenkelt å sette opp, og godt justerbart i takt med skiftende værforhold, sesonger og nye flotte steder...

EGENSKAPER

Varenavn: MSR Mutha Hubba NX 3-Person Tent

Type: Telt (3-personer)

Består av: Regnduk, innertelt, stang, kompressjonspose

Bruk: 3 sesonger (vår, sommer, høst)

Spesielle egenskaper: Ultralett vekt

MATERIALER

Regnduk: 20D Ripstop Nylon m/ Durashield™ polyurethane & silicone (1200mm vannsøyle)

Innertelt: 20D Ripstop Nylon / 15D nylon micromesh

Bunnduk: 30D Ripstop Nylon m/ Durashield™ polyurethane & DWR (3000mm vannsøyle)

Stang: DAC Featherlite NFL

MÅL OG VEKT

Kapasitet: 3 personer

Gulv: 213 x 172 cm / 3,67

Vestibyle: 1,3 + 1,3

Takhøyde: 112 cm

Telt volum: 2290 liter

Størrelse (pakket): 53 x 17 cm

Vekt: 2,26 kg (Innertelt: 1,66 kg)