• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

179,-

Varenr. 5060558050129
Ecoegg

Laundry Egg Vaskeegg Startpakke (70 vask)

179,-

Duft: Fragrance Free (Parfymefri)
10+ på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Miljøsmart vaskeegg til all slags tøy - også ull og silke! Startpakken er nok til 70 vask, og etter det kan du bruke refill som selges separat. Kommer i 3 ulike typer: Fresh Linen, Spring Blossom og Parfymefri (Fragrance Free).

Med EcoEgg vaskeegg vasker du klærne dine både rimeligere og mer skånsomt enn med vanlig vaskepulver, uten å ofre vaskekraft eller miljøet. Istedenfor sterke kjemikalier inneholder vaskeegget to typer mineralkuler som ioniserer oksygenmolekylene i vannet og trenger inn i klærne for å løfte urenheter ut av klesfibrene, uten å falme farger eller skade fibrene.

De ioniserte oksygenmolekylene øker også pH-verdien i vannet, og har en naturlig mykgjørende virkning på klesvasken din, slik at du ikke trenger å bruke ekstra tøymykner. Egget er enkelt å bruke: Legg i maskinen og vask i vei!

Vaskeegg fra EcoEgg vasker både ull og silke skånsomt. I tillegg passer det ypperlig til håndvask også, på den måten er det helt genialt å ta med på tur!

Etter 70 vask fyller du på med nye mineralkuler i form av en refill, dermed kan du fortsette å bruke selve egget. Dette egget er laget av resirkulerbar plast og slipper ikke mikroplast ut i vannet ved vask. EcoEgget kan brukes på klesvask opptil 60 grader