• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Fri frakt fra 500,- og gratis hjemlevering på store kofferter!

449,-

Varenr. 877257033392
Osprey

Hydraulics LT 2.5L Reservoir Red

  • Drikkeblære på 2,5L
  • Passer til alle Hydraulics-kompatible Osprey-sekker
  • Rask rehydrering på tur

449,-

1 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Hydraulics™ LT-reservoaret er designet for å være lett i vekt og enkelt i bruk. Den unike kombinasjonen av helleskjoldet og Slide-Seal™-toppåpningen gjør at du enkelt kan fylle og tømme reservoaret, mens du muliggjør full tilgang til å rengjøre etter bruk. De tvillingsveisede chevronklaffene gir stabilitet, opprettholder en flat profil og holder væsken under kontroll når du er ute og utforsker røft terreng. Biteventilen er magnetisk, noe som gir enkel bortstuing og tilgang på vann mens du er på farten. Når den ikke er i bruk, har biteventilen også et enkelt på/av vridelåssystem. Med en konstruksjon av sterkt, likevel lett TPU-materiale, som er designet for å tåle enten iskaldt eller kokende vann, gir QuickConnect™-systemet deg muligheten til å fjerne reservoaret for enklere pålasting, utskifting eller rengjøring.


Biteventil gir rask og jevn levering av vann BPA fri Bærehåndtak muliggjør enkel håndtering av reservoaret og påfylling Lett å bytte ut Hydraulics™ Reservoir drikkesystem Inkludert Quickconnect ™ gir enkel frakobling av slangen Litre markings printed on reservoir body Laget av et sterkt og holdbart TPU-materiale Pour shield extends the collar for easy filling Avtagbar slange og munnstykke som kan skiftes Slide-seal™ toppåpning for enkel påfylling og rengjøring Sveiset v-form på væskeregulatoren hindrer plasking og opprettholder formen

Material:
MAIN PU FILM

ACCENT PU FILM

BOTTOM PU FILM

Spesifikasjoner:

Høyde Vidde Dybde Vekt Volum
O/S: 39cm 19cm 6cm 0.17kg 2.5L
Osprey

Vi digger Osprey!

Noen merker tar bare litt større plass på butikkveggen, i nettbutikken og i hjertene enn andre, og Osprey er definitivt et merke som bevisst skulle være med helt fra vi start opp...

Enten du trenger en ryggsekk til backpackingfjellturvandreturskogtur eller bare noe som frakter en laptop og litt treningstøy i hverdags-pendlingen, så kan du være sikker på at dette merket har noe som tikker samtlige bokser på listen over hva du trenger at din sekk skal være.

Vi har som erfarne backpackere selv tatt med Farpoint og Fairview til fjerne verdenshjørner, og gått til fjells med Aether og Ariel til flere av turperlene her hjemme.

Osprey har siden oppstarten i California i 1974 økt i produktbredden, og satser i dag på en mer bærekraftig produksjon i form av vidstrakt bruk av resirkulerte råmaterialer.

Uanett hva slags ryggsekk du velger, kan du være trygg på at den representerer en av markedets mest innovative og kvalitetssikre merker, og en nettbutikk som backer det opp hele veien.

Ta en kikk på vårt brede utvalg av Osprey ryggsekker og tilbehør her!

Se alt fra Osprey