• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Markedsdager i Bogstadveien 20% rabatt i hele nettbutikken*
Gjelder ordinære varer
Fri frakt over 500,-

999,-

1 499,-
Varenr. 727670930344
Ticket to the Moon

Home Hammock Premium 320 hengekøye

999,-

1 499,-
Color: Sparkling Gold
10+ på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Vi er utrolig glade for å dele denne nye serien med deg som vi har testet og forbedret en stund nå. TTTM standard hengekøyer gjør en ganske fantastisk jobb hjemme og er strålende følgesvenner for dine utendørs eventyr. 

De kommer i strålende jordtoner. Denne spesielle blandingen av utvalgte tråder og forfinet vevingsteknikk skryter av en spesielt myk berøring mot huden, men stoffet lar deg synke akkurat der du vil. Det tykkere materialet er mer robust og mindre følsomt for UV-lys, noe som betydelig forlenger levetiden til hjemmehengekøyen din. Strekket er akkurat på punktet, og med den inkluderte hylsen kan du la den stå ute hele tiden eller nyte den elegante og stilrene stilen. Alle kan brukes av to eller flere personer, samtidig som du også kan dykke inn helt alene. Et utmerket møbelstykke og et reisealternativ for alle vanlifers og mindre vektfølsomme utforskere!

Home Hammock 320 Hvis du leter etter en ekte allround hengekøye som er egnet for både par og solobruk og som kombinerer fordelene med en fallskjermssilkehengekøye med en bomullsaktig følelse, vil du elske våre 320 hengekøyer. Med sin kompakte pose er det også et levedyktig alternativ å ta med på reisen når letthet ikke er essensielt.

Produktegenskaper: Dimensjoner: 320 x 230 cm Vekt: 1.22 kg Maks. Last: 300 kg Inkludert nautiske tau, 22 kN karabinere, elegant pose