• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem15% medlemsrabatt*
Gjelder kun ordinære varer ved kjøp over 1000 kroner
Fri frakt over 500,-

Varekode: 843820123005
Osprey

Farpoint Trek Pack 75 reisesekk

2 599,-

Color: Muted Space Blue
1 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Kombinert reisesekk/tursekk: 75-liters vandresekk for menn med drikkelomme, lommer i hoftebeltet og beskyttende regntrekk!

Herresekken Osprey Farpoint 75 Trek er spesiallaget for opplevelsesreiser som innebærer mye turgåing. Den har smart organisering som gjør det enkelt å finne utstyret ditt.

FOTTURER MØTER REISING
Et bæresystem i ryggsekkstil holder lasten stabilt på ryggen din, mens reisetilpassede funksjoner gjør det enkelt å organisere sakene dine.


AIRCOVER ER INKLUDERT
En AirPorter og et regntrekk i ett – AirCover beskytter sekken din, både når du sjekker inn og når himmelens sluser åpner seg.


AIRSPEED-BÆRESYSTEM
Et utspent ryggpanel i netting holder vekten unna ryggen, noe som gir godt ventilert bærekomfort.


KOMPATIBEL MED FARPOINT/FAIRVIEW-REISESEKKER ELLER DAYLITE-SEKKER
Webbingremmer på sekkens frontpanel er praktisk når du skal ha med deg en ekstra Farpoint/Fairview- eller Daylite-sekk.

Beskrivelse

Funksjonene i tekniske ryggsekker og reisesekker er kombinert for å skape en sekk som er perfekt egnet til langdistansereiser og lengre fotturer. Farpoint Trek 75 frakter ikke bare eiendelene dine trygt til Colombia, den ivaretar samtidig komforten mens du trasker mellom kokospalmer og grønne åser i Tayrona nasjonalpark. En stor åpning i frontpanelet gjør det enkelt å pakke klær, kamerautstyr, toalettsaker og fjellstøvler – og ikke glem å si fra til gjestehuset om hvilken rute du har tenkt å gå. Justerbart ryggsystem passer til flere ulike rygglengder, og utmerket ventilasjon regulerer kroppstemperaturen din mens du går. Sekken har et eget rom for drikkeblære, og med lommer i hoftebeltet har du både mobiltelefon og snacks lett tilgjengelig. Dermed kan du opprettholde væskebalansen, ta deg en matbit og fotografere fjellene langs kysten uten å måtte ta av deg sekken. Ta frem det vanntette AirCover™-trekket for å holde tingene dine tørre når regnet setter inn, eller for å beskytte sekken mens den er innsjekket på en lang flyvning. Fortsatt behov for mer plass? Trek er kompatibel med Farpoint®/Fairview® Travel DayPack- og Daylite®-sekkene. Hele Farpoint/Fairview-familien er nå laget med resirkulerte, bluesign®-godkjente stoffer. Det gjør sekkene like slitesterke som de er bærekraftige.

Osprey

Vi digger Osprey!

Noen merker tar bare litt større plass på butikkveggen, i nettbutikken og i hjertene enn andre, og Osprey er definitivt et merke som bevisst skulle være med helt fra vi start opp...

Enten du trenger en ryggsekk til backpackingfjellturvandreturskogtur eller bare noe som frakter en laptop og litt treningstøy i hverdags-pendlingen, så kan du være sikker på at dette merket har noe som tikker samtlige bokser på listen over hva du trenger at din sekk skal være.

Vi har som erfarne backpackere selv tatt med Farpoint og Fairview til fjerne verdenshjørner, og gått til fjells med Aether og Ariel til flere av turperlene her hjemme.

Osprey har siden oppstarten i California i 1974 økt i produktbredden, og satser i dag på en mer bærekraftig produksjon i form av vidstrakt bruk av resirkulerte råmaterialer.

Uanett hva slags ryggsekk du velger, kan du være trygg på at den representerer en av markedets mest innovative og kvalitetssikre merker, og en nettbutikk som backer det opp hele veien.

Ta en kikk på vårt brede utvalg av Osprey ryggsekker og tilbehør her!

detail.manufacturerWebsite