• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

399,-

Varenr. 843820187991
Osprey

Arcane Waist Rumpetaske

  • Solid stoff
  • Vannavvisende
  • Stilrent utseende

399,-

Color: Black
2 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Solid og stilren rumpetaske med plass til det viktigste!

En liten rumpetaske er en smart oppbevaringsløsning på korte turer, og med denne har du mer enn nok plass til det aller viktigste!

Arcane Waist er en rumpetaske med rom til alle de viktigste småsakene du trenger å ta med på korte utflukter som for eksempel mobiltelefon, lommebok, nøkler og øreplugger.

Rumpetasken har et stilrent utseende, og er laget i et slitesterkt resirkulert stoff med en vannavvisende finish på utsiden. Hovedrommet på 1 liter har plass til det mest nødvendige, og skjuler en glidelåslomme med intergert nøkkelklips i synlig rød farge. Utsiden har en ekstra glidelåslomme for ting du trenger ekstra rask tilgang til. Den doble bærestroppen er justerbar, og er utstyrt med en solid klips som gjør den rask å hekte av og på. Glidelåsene på utsiden har glidelåsdragere med små pinnehåndtak i hardplast som er raske og enkle i bruk. En Osprey-logo i en liten kvadratisk tekstilflik er plassert nederst til høyre i front.

Dette er en super rumpetaske for deg som ofte reiser superlett ut døra med bare det mest essensielle for hånden.

EGENSKAPER

Materiale hoved: 500D Polyester Packcloth Recycled BSAPP C0

Materiale netting: Polyester mesh netting (100% polyester)

Materiale finish: PFC-fri DWR-finish (for vannavvisende egenskaper)

Mål: 14 x 24 x 5 cm

Vekt: 160 g

Osprey

Vi digger Osprey!

Noen merker tar bare litt større plass på butikkveggen, i nettbutikken og i hjertene enn andre, og Osprey er definitivt et merke som bevisst skulle være med helt fra vi start opp...

Enten du trenger en ryggsekk til backpackingfjellturvandreturskogtur eller bare noe som frakter en laptop og litt treningstøy i hverdags-pendlingen, så kan du være sikker på at dette merket har noe som tikker samtlige bokser på listen over hva du trenger at din sekk skal være.

Vi har som erfarne backpackere selv tatt med Farpoint og Fairview til fjerne verdenshjørner, og gått til fjells med Aether og Ariel til flere av turperlene her hjemme.

Osprey har siden oppstarten i California i 1974 økt i produktbredden, og satser i dag på en mer bærekraftig produksjon i form av vidstrakt bruk av resirkulerte råmaterialer.

Uanett hva slags ryggsekk du velger, kan du være trygg på at den representerer en av markedets mest innovative og kvalitetssikre merker, og en nettbutikk som backer det opp hele veien.

Ta en kikk på vårt brede utvalg av Osprey ryggsekker og tilbehør her!

Se alt fra Osprey