• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem15% medlemsrabatt*
Gjelder kun ordinære varer ved kjøp over 1000 kroner
Fri frakt over 500,-

449,-

Varenr. 9788293090816
Fri Flyt

Utenetter - En praktisk guide til friluftsliv med hele familien

449,-

5+ på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Planlegger eller drømmer du om å dra på telttur eller hengekøyetur? Da er boken Utenetter - en praktisk guide til friluftsliv for hele familien, laget for deg. Boken er skrevet av Nina Volstad og Oliver Halvorsrød.

Utenetter er en håndbok og en motivasjon for å ta med de minste i familien på de store og små opplevelsene naturen har å by på. Her får du masser av nyttige tips og praktiske triks, samt nødvendig kunnskap og formidling av tanker rundt livet utendørs.

Utenetter er en håndbok og en inspirasjon for småbarnsfamilier som har fått nok av tidsklemme og hverdag hvor en føler at man ikke makter å prioritere friluftslivet og den unike roen livet i naturen får med seg. Det er en håndbok i å overlevere den verdifulle tradisjonen i friluftslivet til neste generasjon - og til å kanskje lære litt ekstra selv som forelder. Livet i naturen er en billig og givende aktivitet som gir rom for mestring, feriefølelse og verdifull familietid i hverdagen. Friluftsflokken viser deg hvordan du får det til!

Du får pakkelister, motivasjonstips, planleggingsråd og utstyrsguide. Du får telt- og leirtips, båltips, matoppskrifter og tips til sanking og fiske for hele familien. Boka inneholder også pekere til nyttige verktøy og ressurser som kart, apper, kunnskapsdatabaser med mere.

Boken er rikt illustrert og kommer med mange råd for å utvikle friluftslivskunnskapen din til neste nivå - og til å hjelpe de yngste inn i en sunn og motiverende friluftsvane.

«En ærlig, gjennomført, konkret og inspirerende gavepakke til foreldre som vil bli bitt av friluftsbasillen.»

FORELDRE & BARN

Forfattere er Nina Volstad og Oliver Halvorsrød, som er kjent som Friluftsflokken! Flokken består av Nina og Oliver med unge Vilder & Leonora. Sammen tok de en beslutning for fire år siden om å være ute så mye de maktet, og de startet med et enkelt mål: 2 netter pr. måned imellom mai og september.

Siden den gang har prosjektet blitt utvidet til å gjelde året rundt, og eventyrene deres har blitt godt dokumentert.