• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

1 700,-

3 399,-
Varenr. 8032696572013
AKU

Superalp GTX Dame fjellsko

1 700,-

3 399,-
Color: Grey/Turquoise
3 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

AKU Superalp GTX er en fjellsko designet for å gi maksimal beskyttelse og komfort til fjellvandrere, spesielt under lange turer. Den har en innovativ IMS3-Exoskeleton-såle laget av dobbel densitet PU (polyuretan). Denne sålen er svært lett, og gjør skoen til et ideelt valg i ryggsekk-kategorien.

Superalp GTX er spesielt egnet for krevende turer som de på Dolomittenes hovedstier, samt flerdagers turer der vandrere bærer tunge byrder på skuldrene. Skoen er designet for å gi nødvendig støtte og stabilitet på krevende terreng og under tøffe forhold.

Videre har AKU tatt hensyn til de spesifikke anatomiske egenskapene til kvinnelige føtter når de utviklet designet på Superalp GTX. Dette betyr at skoen er tilpasset den kvinnelige fotens anatomi, og gir en optimal og behagelig passform for kvinnelige fjellvandrere.

Alt i alt er AKU Superalp GTX en høytytende fjellsko som kombinerer beskyttelse, komfort og holdbarhet. Dette gjør den til et ideelt valg for erfarne fjellvandrere som utfordrer krevende stier og bærer tunge byrder.