• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem og få 15% medlemsrabatt* - Fri frakt over 500,-

Varekode: 9781784777029
Bradt Guides

Sri Lanka reiseguide

269,-


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.
forhåndsbestill
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Publisert: 10. mars 2023
Størrelse: 135 x 216 mm
Utgave: 7
Antall sider: 600

Den nye syvende utgaven av Bradts Sri Lanka forblir den mest detaljerte og omfattende guideboken til denne forlokkende øynasjonen. Skrevet av Philip Briggs, en av verdens mest erfarne og anerkjente guidebokforfattere, gir denne grundig oppdaterte guiden detaljert dekning av alle aspekter av dette varierte og kompakte landet, fra idylliske tropiske kystlinjer til tåkelagte teplantasjer og tidstilpassede koloniale hjemsteder. Sammen med grundige avsnitt om alle større badebyer, arkeologiske områder, historiske byer og nasjonalparker, introduserer den eventyrlystne reisende for spennende mindre kjente steder og nye destinasjoner som var utilgjengelige i tiår før 2009, da borgerkrigen endte.

Badeferier er en attraksjon året rundt, mens fantastiske buddhistiske UNESCOs verdensarvsteder spenner fra de massive dagobas i Anuradhapura, bygget før kristen tid i skala som rivaliserer de egyptiske pyramidene, til Dambullas eksklusivt malte huletempler. Mulighetene for å se dyreliv er rikelige, og denne guiden gir enestående, illustrerte råd om hvordan du kan få mest mulig ut av disse. Asias tetteste elefant- og leopardpopulasjoner trives i et omfattende nettverk av nasjonalparker, supplert med flotte hval- og delfinsafarier, og 450 fuglearter, inkludert 30 som bare finnes i dette landet.

Omfattende lister over hoteller og restauranter, som dekker alt fra eksklusive boutiquehoteller til sparsommelige pensjonater, er plukket ut basert på forfatterens personlige inspeksjon av hundrevis av eiendommer i hele landet. Sri Lankas stadig mer kjente mat har en sterk tilstedeværelse, slik også fokuset på velværeturisme, inkludert Ayurveda-terapier. Denne guideboken skiller seg ytterligere fra konkurrentene ved å betjene virkelig uavhengige reisende, og gir over 70 besøkende-fokuserte kart som dekker alle større byer og feriesteder, klare instruksjoner for offentlig transport og informasjon om mindre kjente steder.

Etter en turistboom i sør og gradvis åpning av nord og øst for uavhengig reise, hoppet turismen 15% i de to årene frem til 2018. Etter COVID-19 og en terrorhendelse i 2019, tar Sri Lankas turisme igjen imot besøkende, med infrastrukturen som nyter godt av nylige investeringer i tog, som gir komfortabel, effektiv og rimelig offentlig transport. Enten du er interessert i dyreliv, kultur, strender eller mat - og om du foretrekker luksus eller budsjettreise - vil Bradts Sri Lanka dekke alle dine behov for et hyggelig besøk i dette fortryllende og varierte landet.

Om forfatteren: Philip Briggs (www.philipbriggs.com) er en av verdens mest erfarne og kunnskapsrike guidebokforfattere, med 30 års erfaring med forskning og skriving av guider for Bradt og andre kjente forlag. Han skrev Bradt Guide to South Africa i 1991, den første guideboken som ble publisert internasjonalt etter frigjøringen av Nelson Mandela. I løpet av 1990-tallet skrev Philip en serie nyskapende Bradt-reiseguider til afrikanske destinasjoner (Tanzania, Uganda, Etiopia, Malawi, Mosambik, Ghana, Rwanda).

Bradt Guides