• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

1 499,-

Varenr. 7323450842246
Fjellreven

Kånken Art Plus

  • Kånken i spesiell utgave
  • Slitesterkt Vinylon-stoff
  • Limited Edition

1 499,-

Color: Darkwoods

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Kultklassiker i arts'y spesialutgave!

Denne ikoniske ryggsekken har vært et symbol på Skandinavisk design helt siden den ble introdusert på markedet sent på 70-tallet! Her er samme sekk represenert med nye fine fargekombinasjoner i Art-serien!

Dette er en ryggsekk som har gjort seg fortjent til en status som moteikon, og er et levende bevis på minimalistisk men funksjonelt Skandinavisk design. Kånken ble introdusert på markedet på '70-tallet, og skulle opprinnelig bidra til å forebygge ryggproblemer blant svenske skolebarn. I dag er denne ryggsekken tilgjengelig i et hav av ulike fargenyanser og er populær verden over!

Kånken Art Plus er laget i stoffet G-1000 HeavyDuty Eco S, som er litt tykkere enn tradisjonelt Kånken-stoff og egnet til å avvise smuss og fuktighet. Hovedrommet har en bred glidelåsåpning som gjør det enkelt å pakke inn og ut. Det finnes to flate sidelommer til drikkeflasker eller termos, og en ekstra glidelåslomme i front som er perfekt for småting du vil ha rask tilgang til. Et medfølgende sitteunderlag i PE-skum sitter i den innvendige baklommen og fungerer som en ryggstøtte - en designdetalj som bidrar til å stabilisere ryggpanelet. Sitteunderlaget kan tas ut og er et perfekt tilbehør når man vil ta lunsjen ute i parken eller på tur i skogen. Bæresystemet er enkelt men praktisk, og består av smale justerbare skulderremmer og et bærehåndtak på toppen. Den klassiske Fjellreven-logoen i front. Det er også en adresseetikett i hovedrommet med plass til navn, adresse og telefonnummer. Denne utgaven er designet av kunstneren Tekla Severin og støtter i tillegg Arctic Fox-initiativet til Fjellreven med 1% per solgte sekk.

Denne Art-utgaven er laget i unike fargekombinasjoner med knapper i kontrasterende farger, noe som sammen med materialvalget på mange måter gjør denne til en litt fjongere versjon av vanlig Kånken!

SPESIFIKASJONER  

Materiale hovedstoff:
100% G-1000 HeavyDuty Eco S (Nylonpolyester)

Kapasitet:
16 liter

Mål (HxBxD):
38 cm x 27 cm x 13 cm

Vekt:
400 g

Fjellreven

Oppdag magien med Fjällräven, et merke som inspirerer eventyr og utforsking. Fra deres ikoniske Kånken-ryggsekker til slitesterke og funksjonelle friluftsklær, gir Fjällräven deg pålitelige produkter for ethvert utendørs eventyr. Med deres dedikasjon til bærekraft og naturens bevaring, kan du være trygg på at du investerer i kvalitet og ansvarlighet. Utforsk vår Fjällräven-kolleksjon og bli en del av fellesskapet som omfavner naturen og utfordringene som ligger foran oss.

Se alt fra Fjellreven