• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

963,-

1 375,-
Varenr. 846647006698
Klymit

Insulated Static V liggeunderlag

963,-

1 375,-
5+ på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Superlett 4-sesongs liggeunderlag!

Insulated Static V er et oppblåsbart liggeunderlag som er laget for å gi maksimum komfort med liten mulig vekt. Litt mer robust enn V Lite-modellen. Klymits unike V-struktur gir god isolasjonsevne og støtter samtidig godt opp under kroppens tyngdepunkter i alle liggestillinger. Sidepanelet i ytterkantene fungerer som en naturlig barriere for å sentrere kroppen ettersom man skifter liggestilling i løpet av natten, og materialet er både mykt og lydløst slik at man får sove godt hele natten igjennom. Blåses opp manuelt med ca. 10-15 pust. 

PRODUKTSPESIFIKASJONER
  • Body Mapping Teknologi: Den patenterte V-strukturen gir støtte og komfort uansett liggestilling - på siden, på magen eller på ryggen.
  • Klymalite™ Synthetic insulation: Lett i vekt, komprimerbar og slitesterk syntetisk isolasjon i luftkammerne sinker luftgjennomstømmen mellom den øvre og lavere delen av underlaget for ekstra god isolasjonsevne.
  • Sidepaneler: Integrert i selve liggeunderlagets konstruksjon for å gi en sikker, støttende ramme som sentrerer kroppen og forhindrer forflytning av luft når man skifter liggestilling gjennom natten.
  • Deep Weld Patterning: I motsetning til tradisjonelle liggeunderlag som flater ut fyllstoffet, lager de dype gropene (Deep Welds) ekspansjonssoner som gir full isolering på undersiden for bedre komfort.
  • Inkluderer reparasjonslapp.
Vekt
680 gram
Dimensioner 183 x 58 x 6 cm / 72 x 23 x 2.5 in
Pakket størrelse
20,2 x 12,7 cm
Materiale (utsiden)
75D polyester
R-Verdi 1.9 (ASTM F3340-18) / 4.4 (Klymit)
Garanti Livstidsgaranti mot produksjonsfeil (produktets levetid)