• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

200,-

399,-
Varenr. 843820167054
Osprey

Daylite Waist

200,-

399,-
Color: Tie Dye Print
3 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

En reisevennlig rumpetaske med plass til det viktigste!

Daylite Waist er en enkel hofteveske som er laget for både reiser og hverdagsbruk. Den er lett og behagelig, og er perfekt for å bære med seg det aller viktigste. I kjent Osprey-stil så er hoftebæresystemet ekstra behagelig, og på innsiden finnes en ripefri lomme med en smart nøkkelklips. Den perfekte vesken for deg som liker å reise superlett.

PRODUKTSPESIFIKASJONER

Mål: 0,21 kg - 2 liter (14 x 30 x 12 cm)

  • Intern nøkkelholder
  • Ripefri lomme for solbriller og elektronikk
Osprey

Vi digger Osprey!

Noen merker tar bare litt større plass på butikkveggen, i nettbutikken og i hjertene enn andre, og Osprey er definitivt et merke som bevisst skulle være med helt fra vi start opp...

Enten du trenger en ryggsekk til backpackingfjellturvandreturskogtur eller bare noe som frakter en laptop og litt treningstøy i hverdags-pendlingen, så kan du være sikker på at dette merket har noe som tikker samtlige bokser på listen over hva du trenger at din sekk skal være.

Vi har som erfarne backpackere selv tatt med Farpoint og Fairview til fjerne verdenshjørner, og gått til fjells med Aether og Ariel til flere av turperlene her hjemme.

Osprey har siden oppstarten i California i 1974 økt i produktbredden, og satser i dag på en mer bærekraftig produksjon i form av vidstrakt bruk av resirkulerte råmaterialer.

Uanett hva slags ryggsekk du velger, kan du være trygg på at den representerer en av markedets mest innovative og kvalitetssikre merker, og en nettbutikk som backer det opp hele veien.

Ta en kikk på vårt brede utvalg av Osprey ryggsekker og tilbehør her!

Se alt fra Osprey