Vegansk pasta bolognese turmat!
Dette er en vegansk versjon av en klassisk pasta bolognese, som bruker finhakket løk, stangselleri og gultor i sofritobasen, og soyabønner i stedet for kjøtt!
Her har du en pose med tørket turmat som er fin å ha med på turer hvor det er tilgang på vann og kokemuligheter, og det enkle og smakfulle går foran tidkrevende kokkekunst i det fri.
Noe av det som gjør at Firepot skiller seg ut, er at de ikke bruker smakforsterkere eller tilsvarende kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler i maten. Bare de gode råvarene blir langtidskokt og lufttørket i spesialdesignede ovner, en konserveringsteknikk som kan dateres tusener av år tilbake i tid. Maten blir deretter pakket og forseglet for å bevare mest mulig smak og næringsstoffer, samtidig som at dette gir posen en naturlig lang holdbarhet. Tilberedningen fungerer enkelt ved at kokende vann blandes med ingrediensene og røres rundt i noen minutter.
Med disse posene på lur kan man få god variasjon i retter og smaker underveis på turen, eller bare et smakfullt måltid til lunsj eller middag på en kort dagstur eller piknik.
EGENSKAPER
Varenavn:
Firepot - Vegan Pasta Bolognese
Type:
Tørket turmat
Merknader:
Laktosefri, Vegansk
INGREDIENSER
TVP (Textured Vegetable Protein) farse (30% soyabønner, karamell)
Pasta (30% durumhvete/semulegryn)
Tomat (13%)
Løk
Gulrot
Sellerirot
Hvitløk
Tomatpurè
Olivenolje
Soppkraft (konsentrat av sopp, gjærekstrakt, sukker, potetmel)
Salt
Oregano
Pepper
Lauvbærblad
Sitronsyre
ALLERGENER
soyabønner, hvete.
Bruttovekt:
135g (Regular)
Kalorier:
525 kcal (Regular)
Vannmengde:
325 ml (Regular)