• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem15% medlemsrabatt*
Gjelder kun ordinære varer ved kjøp over 1000 kroner
Fri frakt over 500,-

Varekode: 843820163124
Osprey

Transporter Carry-On Bag

1 899,-

Color: Tan Concrete
4 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Transporter® Carry-On Bag er designet med holdbare materialer og dimensjonert for å romme så mye som mulig etter nasjonale standarder for håndbagasje på fly.

Transporter® Carry-On Bag er designet med holdbare materialer som tåler slitasjen som man kan forvente på reiser, og er dimensjonert for å romme så mye som mulig etter nasjonale standarder for håndbagasje på fly. Denne bagen er klar for takeoff med en utvendig glidelåslomme for toalettsaker og en polstret lomme med plass til en 16" bærbar datamaskin med tilgang fra baksiden. Den kan åpnes og legges flatt for enkel pakking og har innvendige nettinglommer med dobbel glidelås, gjennomgang for bagasjehåndtak og avtakbar skulderrem. Bærekraftig produsert av bluesign®-godkjente resirkulerte materialer med PFC-fri DWR-impregnering som avviser fukt.

Osprey

Vi digger Osprey!

Noen merker tar bare litt større plass på butikkveggen, i nettbutikken og i hjertene enn andre, og Osprey er definitivt et merke som bevisst skulle være med helt fra vi start opp...

Enten du trenger en ryggsekk til backpackingfjellturvandreturskogtur eller bare noe som frakter en laptop og litt treningstøy i hverdags-pendlingen, så kan du være sikker på at dette merket har noe som tikker samtlige bokser på listen over hva du trenger at din sekk skal være.

Vi har som erfarne backpackere selv tatt med Farpoint og Fairview til fjerne verdenshjørner, og gått til fjells med Aether og Ariel til flere av turperlene her hjemme.

Osprey har siden oppstarten i California i 1974 økt i produktbredden, og satser i dag på en mer bærekraftig produksjon i form av vidstrakt bruk av resirkulerte råmaterialer.

Uanett hva slags ryggsekk du velger, kan du være trygg på at den representerer en av markedets mest innovative og kvalitetssikre merker, og en nettbutikk som backer det opp hele veien.

Ta en kikk på vårt brede utvalg av Osprey ryggsekker og tilbehør her!

detail.manufacturerWebsite