• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Gratis frakt og retur fra 500,-
Bli medlem15% rabatt på første ordre!*

1 999,-

Varenr. 192964128408
Patagonia

Torrentshell 3L Rain Pants regnbukse dame

1 999,-

Color: Black
1 på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Enkel og pålitelig som bruker 3-layer H2No Performance Standard for eksepsjonell kombinasjon av pusteegenskaper og vanntetthet. Holder deg tørr og komfortabel hele dagen. Fair Trade-sertifisert. 

Disse Torrenshell-buksene er laget for å overkomme plutselige og vedvarende regnskyll eller vandring gjennom tung tåke. H2No® Performance Standard gir en ypperlig balanse mellom simplisitet og vanntett/pustende egenskaper. Oppdatert 3-lags, 100% resirklert nylon-stoff som også har en DWR (durable water repellent) finish gir deg beskyttelse og komfort gjennom hele dagen. To glidelåslommer på sidene har nettinglommer og vannavstøtende DWR-behandlede glidelåser på utsiden. Et elastisk bånd rundt livet gjør det mulig å skifte raskt på og av når skyene plutselig ruller inn. To-veis glidelåser på sidene går fra helen til midten av låret for enkel pull-on, mens delvis elastiske åpninger ved benene kan dras over støvler med en snap-tab-mekanikk.

SPESIFIKASJONER
  • 3-lags vanntett/pustende H2No™ Performance Standard-skall gir høyt nivå av komfort og yteevne under langtids vanntett beskyttelse.
  • To DWR-behandlede glidelåslommer med stormklaffer på sidene.
  • 2 DWR-behandlede glidelåser på siden av benene fra ankel til midten av låret gjør det lett å skifte av og på, og elastisk strikk rundt bena gjør det lett å snappe den over støvlene.
  • Fair Trade Certified™ serfifisert
  • Vekt: 309 gram