Thai-inspirert krydret svinekjøtt med risnudler!
Dette er en svinegryte i thailandsk stil, servert med risnudler og spennende krydder!
Her har du en pose med tørket turmat som er fin å ha med på turer hvor det er tilgang på vann og kokemuligheter, og det enkle og smakfulle går foran tidkrevende kokkekunst i det fri.
Noe av det som gjør at Firepot skiller seg ut, er at de ikke bruker smakforsterkere eller tilsvarende kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler i maten. Bare de gode råvarene blir langtidskokt og lufttørket i spesialdesignede ovner, en konserveringsteknikk som kan dateres tusener av år tilbake i tid. Maten blir deretter pakket og forseglet for å bevare mest mulig smak og næringsstoffer, samtidig som at dette gir posen en naturlig lang holdbarhet. Tilberedningen fungerer enkelt ved at kokende vann blandes med ingrediensene og røres rundt i noen minutter.
Med disse posene på lur kan man få god variasjon i retter og smaker underveis på turen, eller bare et smakfullt måltid til lunsj eller middag på en kort dagstur eller piknik.
EGENSKAPER
Merknader:
Laktosefri
INGREDIENSER
Risnudler (38%)
Svinekjøtt farse (19%)
Brokkoli (14%)
Løk
Hvitløk
Rød chilli
Ingefær
Koriander
Soyasaus (soyabønner, hvetemel)
Vårløk
Honning
Rapsolje
Limejuice
Sesamolje
Fiskesaus (ansjosekstrakt, salt, sukker)
ALLERGENER
soyabønner, hvetemel, ansjos ekstrakt, sesamolje.
Bruttovekt:
105g (Regular) / 160g (Ekstra Stor)
Kalorier:
510 kcal (Regular) 765 kcal (Ekstra Stor)
Vannmengde:
280 ml (Regular) / 420 ml (Ekstra Stor)