Tradisjonell indisk kyllingcurry til turmiddagen!
Denne retten består av kylling i en herlig tomatbasert karrisaus med gurkemeieris... passer ypperlig som middagsmåltid på tur!
Her har du en pose med tørket turmat som er fin å ha med på turer hvor det er tilgang på vann og kokemuligheter, og det enkle og smakfulle går foran tidkrevende kokkekunst i det fri.
Noe av det som gjør at Firepot skiller seg ut, er at de ikke bruker smakforsterkere eller tilsvarende kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler i maten. Bare de gode råvarene blir langtidskokt og lufttørket i spesialdesignede ovner, en konserveringsteknikk som kan dateres tusener av år tilbake i tid. Maten blir deretter pakket og forseglet for å bevare mest mulig smak og næringsstoffer, samtidig som at dette gir posen en naturlig lang holdbarhet. Tilberedningen fungerer enkelt ved at kokende vann blandes med ingrediensene og røres rundt i noen minutter.
Med disse posene på lur kan man få god variasjon i retter og smaker underveis på turen, eller bare et smakfullt måltid til lunsj eller middag på en kort dagstur eller piknik.
EGENSKAPER
Merknader:
Glutenfri, Laktosefri
INGREDIENSER
Ris (35%)
Tomat (24%)
Kyllingbryst (20%)
Løk
Rød chilli
Hvitløk
Rapsolje
Koriander
Kummen
Kardemomme
Fennikelfrø
Karriblad
Salt
Cayennepepper
Gurkemeie
Sitronsyre
ALLERGENER
ingen
Bruttovekt:
125g (Regular) / 190g (Ekstra Stor)
Kalorier:
550 kcal (Regular) 835 kcal (Ekstra Stor)
Vannmengde:
400 ml (Regular) / 850 ml (Ekstra Stor)