• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Bli medlem og få 15% medlemsrabatt* - Fri frakt over 500,-

Varekode: 5060517781965-MAIN
Firepot

Kylling Keema Curry (Glutenfri/Laktosefri)

99,-


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.
forhåndsbestill
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Tradisjonell indisk kyllingcurry til turmiddagen!

Denne retten består av kylling i en herlig tomatbasert karrisaus med gurkemeieris... passer ypperlig som middagsmåltid på tur!

Her har du en pose med tørket turmat som er fin å ha med på turer hvor det er tilgang på vann og kokemuligheter, og det enkle og smakfulle går foran tidkrevende kokkekunst i det fri.

Noe av det som gjør at Firepot skiller seg ut, er at de ikke bruker smakforsterkere eller tilsvarende kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler i maten. Bare de gode råvarene blir langtidskokt og lufttørket i spesialdesignede ovner, en konserveringsteknikk som kan dateres tusener av år tilbake i tid. Maten blir deretter pakket og forseglet for å bevare mest mulig smak og næringsstoffer, samtidig som at dette gir posen en naturlig lang holdbarhet. Tilberedningen fungerer enkelt ved at kokende vann blandes med ingrediensene og røres rundt i noen minutter.

Med disse posene på lur kan man få god variasjon i retter og smaker underveis på turen, eller bare et smakfullt måltid til lunsj eller middag på en kort dagstur eller piknik.

EGENSKAPER

Merknader:
Glutenfri, Laktosefri

INGREDIENSER
Ris (35%)
Tomat (24%)
Kyllingbryst (20%)
Løk
Rød chilli
Hvitløk
Rapsolje
Koriander
Kummen
Kardemomme
Fennikelfrø
Karriblad
Salt
Cayennepepper
Gurkemeie
Sitronsyre

ALLERGENER
ingen

Bruttovekt:
125g (Regular) / 190g (Ekstra Stor)

Kalorier:
550 kcal (Regular) 835 kcal (Ekstra Stor)

Vannmengde:
400 ml (Regular) / 850 ml (Ekstra Stor)

Firepot