Varmt krydret chiligryte med kjøttdeig, bønner og ris!
Dette er en klassisk chiligryte som er laget på langtidskokt kjøttdeig, kidneybønner og ris, med god smak av fruktg ancho-chilli!
Her har du en pose med tørket turmat som er fin å ha med på turer hvor det er tilgang på vann og kokemuligheter, og det enkle og smakfulle går foran tidkrevende kokkekunst i det fri.
Noe av det som gjør at Firepot skiller seg ut, er at de ikke bruker smakforsterkere eller tilsvarende kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler i maten. Bare de gode råvarene blir langtidskokt og lufttørket i spesialdesignede ovner, en konserveringsteknikk som kan dateres tusener av år tilbake i tid. Maten i disse pakkene blir deretter tørket i spesialovner for å bevare mest mulig smak og næringsstoffer, samtidig som at dette gir posen en naturlig lang holdbarhet. Tilberedningen fungerer enkelt ved at kokende vann blandes med ingrediensene og røres rundt i noen minutter.
Med disse posene på lur kan man få god variasjon i retter og smaker underveis på turen, eller bare et smakfullt måltid til lunsj eller middag på en kort dagstur eller piknik.
EGENSKAPER
Type:
Tørket turmat
Spesielle egenskaper:
Lang holdbarhet
Merknader:
Glutenfri, Laktosefri
INGREDIENSER
Ris (40%)
Kjøttdeig (18%)
Tomat (15%)
Løk
Røde kidneybønner (12%)
Rød pepper (5%)
Hvitløk
Ferk chilli
Tomatpurè
Rapsolje
Ancho chilli
Kjøttkraft
Rødvinseddik
Salt
Spisskummen (pulver)
Chipotle chilli
Paprika
Lauvbærblad
Kanel
Chillipulver
Sitronsyre
ALLERGENER
ingen
MÅL OG VEKT
Brutto:
135g (Regular) / 200g (Ekstra Stor)
Kalorier:
600 kcal (Regular) 890 kcal (Ekstra Stor)
Vannmengde:
400 ml (Regular) / 600 ml (Ekstra Stor)