• Rask levering - lager i Norge - Gratis retur!


Markedsdager i Bogstadveien 20% rabatt i hele nettbutikken*
Gjelder ordinære varer
Fri frakt over 500,-

539,-

Varenr. 40818115541
Thermarest

Compressible Pillow Cinch Regular

539,-

Color: Warp Speed
5+ på nettlager
Klikk & Hent
Vennligst velg en butikk.
Velg butikk
Klikk & Hent - Lagerstatus for butikk

Du har allerede en handlekurv med en aktiv butikk, er du sikker på at du vil bytte butikk?

Pute av resirkulert materiale fra skum

Man kan lage pute av mye ulike ting på tur – en dunjakke i pakkposen til soveposen eller den tykke genseren stappet inn i trekket til liggeunderlaget, men det å ha med seg en egen pute er uslåelig. Compressible Pillow er det nærmeste du kommer puta di hjemme og den har et mykt trekk som er behagelig mot huden

Compressible Pillow er lagd av 60% resirkulert materiale fra produksjonen av Therm-a-Rest sine skumliggeunderlag. Hodeputen kommer komprimert, og skummet er hardt pakket sammen. Det kan derfor se ut som tidenes kjipeste pute når den rulles ut. Har du litt tålmodighet og rister på puta så vil skummet løfte seg og ta større plass i putetrekket. Puten vil fylle ut trekket og den er klar til å brukes, og på baksiden av puten er det en stramming som strammer opp puten til den hardheten du ønsker. Det er nesten så du må kjempe for å få pakket puten sammen hvis den har ligget åpen over lang tid fordi skummet er såpass fylt opp med luft.

Puten bør brukes på telttur, hengekøyetur, biltur eller overnatting på hytter i fjellet. Bruksområdet er stort, og det er bare å teste seg frem. Et godt tips er å ha puten lagret i bilen sammen med et pledd som Stellar Blanket. Det scores mange poeng ved å tilby passasjerene dine hodepute og pledd når man kjører hjemover møre i kroppen etter en lang, god tur.

  • Regular veier 295gram og har dimensjonene 33 x 46 x 15cm
  • 60% resirkulert børstet polyester
  • eraLoft syntetisk og resirkulert skum