0

Din handlekurv er tom

Togreiser & Interrail

Hva er interrail

Interrail ble etablert av den Internasjonale Jernbaneunionen i 1972 for å markere deres 50-års jubileum. Den gang da gjaldt billettene bare personer under 21 år, men i dag kan alle benytte seg av tilbudet, noe som er en god ting da reisemetoden passer de fleste. Interrail er rett og slett en reise som blir gjort med tog som transportmiddel. Du kan kjøpe billett som gjelder innenfor de landene i Europa, Russland og Asia du ønsker å besøke, og gyldigheten varer i ulik tid. Du kan dermed velge en kort helgetur, eller flere uker på skinner.

Hvorfor bør du reise på Interrail?

Interrail er å anbefale som reisemetode da du får se mange ulike steder hvis det er ønskelig. Fremkomst er også som regel enkelt da de fleste togstasjoner befinner seg sentralt i ulike byer. Kostnader for togturer er heller ikke uoverkommelige, og togreiser er et grønnere alternativ til for eksempel fly. Komfort kan man også betale litt mer for, da det finnes ulike billetter for 1. og 2. klasse.

rail.cc sine hjemmesider kan du lese mer om Interrail som reisemetode, få oversikt over landene og byene du kan besøke, samt regne ut kostnaden for en ønsket tur. Hjemmesidens informasjonsside finner du her: https://en.rail.cc/information. Du kan også få mer informasjon på NSB sine hjemmesider https://www.nsb.no/togbilletter/interrail.

Har du først bestemt deg for at Interrail kan være tingen for deg er det flott! Likevel kan det være vanskelig å pakke fornuftig til en slik tur, spesielt hvis det er første gang du benytter deg av reisemetoden. Derfor har vi i Chillout laget en liten liste du gjerne kan benytte deg av med ulike tips og triks.

Hvordan bør du pakke?

Det finnes ulike behov for ulike reisende, og det er alltid ting du selv må ta i betraktning når det gjelder pakking. Vi har samlet sammen ulike produkter vi mener er nyttige til en Interrailtur, og som vi tror du kan få god nytte av.

1. Reiseryggsekk fra Osprey

2. Vask & hygieneartikler

3. Sov godt med Chillout lakenpose og Cabeau reisepute

4. Beskytt verdisakene dine

5. Hold orden på skittent og rent tøy! - Pakkeposer

6. Gode sandaler

Nyhetsbrev