0

Din handlekurv er tom

ANSATTES REISEFAVORITTER - Del 2

De fleste som har satt sine føtter i en av våre butikker vet at våre ansatte er dyktige og erfarne produktspesialister, klare for å hjelpe deg med det du trenger til din reise.

Hvordan er deres egne reisevaner?

Anette L.

Beste ferieminne!

Et av mine beste ferieminner var kortreist, men med en god venninne. Ferien var tiltrengt, og jeg behøvde ikke reise langt vekk for å få den beste feriefølelsen. Destinasjonene var Harbak på Fosen i Trøndelag, det innebar camping i mitt kjære telt, buldring, god mat og bading på Stokkøya. Sommernorge viste seg fra sin aller beste side! Om du ikke har vært på Stokkøya bør du absolutt ta turen!


Tips til mer miljøvennlig reising?

Jeg synes den beste måten å oppleve en by på er fra sykkelsetet. Vind i håret, svett på pannen, fine skarpe solskiller og en god og sliten kropp med mange inntrykk! Man ender opp på skjulte perler og maten man spiser underveis smaker alltid sinnsykt godt! Bruk pakkposer for å unngå plastposer til klær og skittentøy, og Osprey Liquids Pouch er genial for å oppbevare toalettsaker i håndbagasjen.

Beste reisetips?

Oppsøk lokale og få de beste tipsene! Min inngangsvei for å få kontakt med lokale er oftest gjennom aktiviteter jeg oppsøker. Jeg utnytter da ofte situasjonen og spør gjerne om favoritt restaurant, bar, strand, klatrecrag eller salsaplass.


Neste reisemål!

Neste reisemål var i utgangspunktet Fontainbleu i Frankrike i påsken. Som buldrer så må man bare dit, og til å være en destinasjon som er lett å komme seg til var det på høy tid jeg prioriterer dette! Jeg skulle dit i mars 2020, men da var det covid, og nå gikk Flyr konkurs, så kom meg ikke dit nå heller gitt! Jeg regner med det blir en tur til Spania eller Italia i høst for å sykle og klatre.

Anette L's Topp 5 reiseprodukter:

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Tina

Beste ferieminne!

Det er veldig vanskelig å kun trekke frem ett minne som det beste, men et av favorittminnene mine er fra da jeg var på reise i Ghana og hadde vært to måneder i en liten tørr landsby i innlandet. Vi reiste ned til Cape Coast på sørkysten og ankom midt på natten uten å ha planlagt eller booket et sted å sove. Hotellet vi hadde planer om å bo på viste seg å ikke ha døgnåpen resepsjon, men vi fikk kontakt med vekteren som etter litt overtalelse og smisking ordnet til en provisorisk sengeplass midt i hotellets hage, som lå 5 meter unna stranden. For en som alltid har vært glad i havet og kysten var det å sovne og våkne til bølgesus og kjølig havbris, etter måneder i en tørr, støvete og varm landsby, den beste følelsen i verden.


Tips til mer miljøvennlig reising?

Reis saktere! Jo saktere du reiser jo mer miljøvennlig. Bruk tog og lokal transport. Begi deg ut på sykkeltur eller longboardtur. Gå en trail eller pilgrimtur. Bruk også ting som filterflasker for å unngå å kjøpe flaskevan.

 

Beste reisetips?

Ikke stress! La ting skje og vær åpen for kontakt med andre mennesker. Vær fleksibel og nyt omgivelsene i stedet for å planlegge hele turen ned til minste detalj. Mange av mine beste opplevelser kommer fra turer jeg har tatt alene uten for mye planlegging.


Neste reisemål!

Forhåpentligvis skal min neste tur bli interrail/loffing gjennom Europa med min 16 år gamle niese.

Tina's Topp 5 reiseprodukter:

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Tonje

Beste ferieminne!

Roadtrip i Italia. Deler av turen var via tog og resten i bil. Et utrolig fint land, med mange inntrykk på kort tid, og ikke minst mengder av god mat og vin. Vi avklarte med en gang, at her skal vi absolutt tilbake.


Tips til mer miljøvennlig reising?

LifeStraw, da kan du fylle vann fra vasken og spare plasten ved hver nye vannflaske. Et slikt filter sparer i gjennomsnittet 8000 plast flasker.

Beste reisetips?

Lag en plan for reisen, men ikke fyll hele skjemaet. Det vil dukke opp steder du vil utforske, eller behovet for en avslappende dag. En god balanse er mitt beste tips.


Neste reisemål!

Neste reise blir til Bali nå i april. Jeg har lenge ønsket å besøke Indonesia og Bali, og endelig dukket muligheten opp. Jeg forventer en avslappende atmosfære, hyggelige folk og mye god mat.

Tonje's Topp 5 reiseprodukter:

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Nyhetsbrev