0

Din handlekurv er tom

VÅRE MERKER

Vårt vareutvalg er nøye gjennomtenkt!

Utstyr for alle eventyr

Chillout jobber grundig med valg av merker og varer i våre butikker. Først og fremst skal det være praktisk å bruke på reise. Kvalitet, holdbarhet, bærekraft og selvfølgelig sjel er viktige elementer i varer vi tar inn.

OSPREY

Osprey har blitt Chillout sitt aller største merke, og det med god grunn. De har lenge vært ledende i markedet på reise-ryggsekker og vært en god følgesvenn blant backpackere i mange år!

United by Blue

Et av våre favorittmerker. Fine, funksjonelle og miljøvennlige produkter, produsert med de beste intensjoner, og med fokus på høy kvalitet. I tillegg plukker United by Blue en halv kilo med søppel for hvert eneste produkt som selges. De ønsker å ta vare på vår favorittlekeplass - verden!

Craghoppers

Craghoppers sitt slagord er "Made for travel". NosiLife-kolleksjon med klær som er mygg-impregnert passer perfekt på safari og andre tropereiser!

Patagonia

Patagonia handler om bærekraft og miljø. Merket står sterkere enn noen gang og er populært som aldri før. Vi er stolte av å ha et fint utvalg av Patagonia i våre butikker!

Icebreaker

Icebreaker er vår favoritt på reise. Og faktisk også vår favoritt hjemme i hverdagen! Sannsynligvis verdens beste merino... Tech T ble en gang kåret til verdens beste t-skjorte!

Cabeau

Cabeau har utviklet det som regnes som verdens beste reisepute - Evolution Pillow. Chillout et stolt distributør av Cabeau i Norge.

Ticket to the Moon

Hengekøyen som hat tatt Norge med storm. Originalen fra Bali er perfekt både på reisen, i hagen og på tur i marka...

Matador

Matador sin visjon er å lage "the best packable gear possible" med fokus på travel og adventure. Matador er et nytt og spennende merke fra Colorado i USA - Chillout er norsk distributør!

Samsonite

Chillout er forhandler av verdens største merke på koffert - Samsonite. Vi har tatt inn modeller vi liker ekstra godt, men kan skaffe det aller meste på bestilling...

Arc'teryx

Arcteryx lager sannsynligvis verdens beste tekniske bekledning. Vi har ikke det største utvalget i butikkene, men kan skaffe proft utstyr til deg eller din bedrift på forespørsel.

Bubel Barcelona

Vi er glad for å fått distribusjon på Bubel i Norge. Det perfekte strandhånkleet i mikrofiber med ulike kule design.

Klean Kanteen

Klean Kanteen gjør det meste riktig. Fult fokus på bærekraft. Fullt fokus på kvalitet. Og fullt fokus på miljø og god produksjon. Også medlem av 1% for the planet. Vi digger Klean Kanteen!

Lonely Planet

En hver backpackers følgesvenn. Lonely Planet utvikler seg hele tiden og er like aktuell i dag som før. Chillout fører omtrent alle titler og dekker så og si hele verden.

Har du et merke eller et produkt du mener vi bør selge?

Innkjøper

Hanna Karlsudd

hanna@chillout.no

Nyhetsbrev