0

Din handlekurv er tom


Vil du bli medeier i Chillout?


Høstens emisjon er nå avsluttet. Sett deg på listen for nye muligheter i 2023.


Kontakt oss for forhåndstegning av aksjer

Legg meg i interesselisten

Value is required
Takk! Vi kontakter deg snart.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss
Kontor

Markveien 55, 0554 Oslo


Chillout planlegger å vokse videre – ny emisjon høsten 2022
Vi har store ambisjoner med Chillout, og mener timingen er perfekt for å satse videre.

 


Chillout har i dag 6 butikker, og en nettside med kraftig vekst. Vi har etablert oss som markedsledere i Norge på salg av utstyr til reise – og skal konkurrere med de store kjedene ved å være det foretrukne utgangspunktet for drømmer, eventyr og opplevelser. Omsatte for over 40 millioner i 2021, med målsetning over 100 millioner innen 2 år. Vi har et enormt uforløst potensiale – og henter nå kapital for videre vekst.

 

Chillout er en spesialbutikk innen reise og friluftsliv – for alle som elsker å oppleve verden.
Vi inspirerer andre til å fullføre sine drømmer. Vi har etablert oss som ledende i det vi gjør. I 2021 hentet vi inn over 6 millioner gjennom folkefinansiering.
Med ytterligere frisk kapital ønsker vi å skalere opp nettsatsingen, øke varelager i eksisterende butikker og bygge merkevare og community.

 
Samtidig som vi vokser, skal vi beholde det unike og eksotiske ved Chillout. Vi har lovet dyrt og hellig å aldri bli en strømlinjeformet kjede hvor alle butikker er helt like. Våre gjester snakker ofte om Chillout-følelsen – den yrende stemningen av å komme inn i butikken og kjenne hvordan hele kroppen gleder seg til nye eventyr – enten det er trekking i Nepal, familietelttur i bymarka eller studenthalvåret på Bali.
 
Nå inviterer vi deg til å bli med på vårt eventyr!
 
 
 

Nyhetsbrev