0

Din handlekurv er tom

Jobbe i Chillout?

Ledige stillinger  

Chillout Bogstadveien søker en engasjert Butikksjef

 

Brenner du for nye eventyr og utfordringer? Kan du mye om reise- og turutstyr? Hos Chillout står kunden alltid i fokus, vi ønsker at reisen skal starte hos oss! Alle som jobber hos oss skal kjenne igjen følelsene og forventningene rundt en ny reise, om det er helgetur til København, tre måneders rundreise i Asia eller hyttevandring i Jotunheimen. Chillout ønsker å være synonymt med følelsen av reiseglede. Vi søker deg som ønsker å være med på å skape denne atmosfæren. 

Som butikksjef er din hovedrolle å være ansvarlig for den daglige driften av butikken, og lede den i forhold til Chillout sine retningslinjer og verdier. Din viktigste oppgave er å lede og utvikle ditt team. Du må kunne jobbe selvstendig, samtidig som du skal være en del av og lede ditt team. Din rolle som butikksjef handler om å maksimere salg, lønnsomhet, følge opp resultater og ikke minst se til at kundeservicen er best mulig. Delegering av ansvar er avgjørende for positiv utvikling av ansatte og butikk. Som butikksjef vil største delen av din stilling være å ekspedere kunder i butikk, vi søker deg som trives i et hektisk miljø og liker å ta i et tak! Stillingen vil også inkludere kvelds- og helgearbeid. 

Hos Chillout setter vi kunnskap, kundeservice og våre verdier høyt. Du bør ha minimum to års salgserfaring innenfor sport og fritid. Tidligere erfaring som butikksjef vil telle positivt. Du må ha reiseerfaring, jo mer jo bedre! Vi kan tilby en spennende og inspirerende jobb der ingen dager er like, med stor selvstendighet og mye ansvar. Chillout Bogstadveien er kun butikk og har ikke kafeservering. 

Høres dette dette ut som deg? Send en epost tilsoknad@chillout.no, merk mailen med «butikksjef bogstadveien» og ditt navn.

Tiltredelse ca 15 september.

Tiltredelse fra ca 1 oktober.