0

Din handlekurv er tom

Julia & Vildes favorittprodukter

Tekst: Vilde Vollevik

Chillout Grünerløkka

2020

Våre favoritter etter en uke i skogen

Etter å ha sovet ute i skogen en hel uke har vi funnet våre turfavoritter. Noen av produktene var forventede favoritter, andre overrasket oss stort i løpet av uka. Her kommer våre topp produkter fra en uke ute og hvorfor de er uunngåelige å ha med seg på en vellykket tur! 

Liggeunderlag fra Thermarest

Liggeunderlaget Z-lite Sol fraThermarest er noe vi aldri vil dra på tur uten. Et skumliggeunderlag som kun veier 410 gram. Det kan brukes som både liggeunderlag i telt eller hengekøye, og som sitteunderlag på bar bakke. Vi brukte kun dette liggeunderlaget i hengekøyen gjennom hele uken. Det har en R-verdi på 2.0, noe som er kjempebra til å være et så lett skumliggeunderlag. Det er også fint å bruke under et oppblåsbart liggeunderlag for ekstra beskyttelse. 


Jetboil

En stor favoritt er stormkjøkkenetZip fraJetboil. Det er lite og kompakt og veier bare litt over 300 gram!Jetboil dekker alle våre matlagingsbehov, og koker opp vann på 100 sekunder. TilJetboil finnes det også en kaffepresse som fungerer som en vanlig «french press». Dette brukte vi hver eneste dag, flere ganger om dagen, og vi slipper å styre med kaffefilter og håndbryggere. Morgenkaffen ute har aldri gått fortere og har aldri smakt bedre! Når vi ville steke noe brukte vi pot support, en liten adapter som lett festes på brenneren slik at man kan bruke større kjeler og stekepanner. Alle disse adapterne får plass inne iJetboil, så man slipper å ha løse deler flytende overalt. 


Lang Skje fra Sea to Summit

Dette er et produkt som vi mener fortjener mye mer oppmerksomhet. Skjeen er ekstra lang og passer derfor perfekt når du spiser turmat fra pose. Det lange skaftet gjør at du slipper å putte hele hånden din nedi posen og du slipper å få hendene dekket av mat. I tillegg er den perfekt å bruke når man lager supper eller gryteretter, og er i tillegg laget av superlett materiale. Denne skjeen er alltid med! 

Companion Spark fra Morakniv

Denne kniven er en fast følgesvenn på tur, og kom virkelig til nytte gjennom uken vår ute. Companion Spark er en enkel kniv som fungerer til det meste! Vi brukte den til alt fra matlaging, til kutting av fiskesnøre, og tilspikking av grillspyd. Kniven kan brukes til å spikke opptenningsved, og det integrertetennstålet er supert å bruke på både brenner og på bål.


Sunbell fra Bright

Dette produktet var vi litt usikre på i starten, men det overrasket oss positivt! Etter å ha hatt det med oss et par kvelder ble vi bare mer og mer glad i denne lykten. Den gir et koselig lys på kveldene, og kan henges opp i hengekøyen, i et tre eller stå på bakken. Lampen kan lades opp med solceller eller med en ekstern lader, og fungerer også som en powerbank for mobilen din. Lyset kan stilles inn på lav, middels eller høy, og holder i flere timer. En koselig ting å ha med seg som gir litt ekstra hygge på tur. 

Tikka hodelykt fra Petzl

Dette er en super lykt til akkurat den bruken vi trengte - gå til camp og bruke ute i skogen. Batteriene på lykten holdt hele uka, til tross for at vi brukte den ganske mye; det er helt topp! Den sitter veldig godt på hodet, selv med lue på. Lykten har rødt lys så man ikke blender andre eller mister nattesynet. Den har også et lite selvlysende felt så man alltid finner den igjen i kaoset i hengekøya! 


Vaffeljern fra Eagle

Det finnes ikke bedre vafler enn de man lager over bålet! Det er garantert hygge om man har med seg dette vaffeljernet på tur og vi koste oss med de beste vaflene vi noen gang har smakt. Vi lagde vaffelrøre hjemme som vi helte på flaske og tok med oss ut, og på kvelden stekte vi digge vafler med sprø kanter. Dette ble en sikker vinner når vi ba våre venner på vaffelkveld ute i skogen. Vaffeljernet er overraskende lett, og fungerer både over brenner og på bålet. Dette produktet hadde vi ikke så store forventninger til, men vi endte opp med å bli så utrolig glad i det! 


Varer nevnt i artikkelen

Utsolgt
THERMAREST Z-Lite Sol liggeunderlag

Utsolgt

Utsolgt
BRIGHT Sunbell solcellelampe og mobillader Orange

Utsolgt
THERMAREST Z-Lite Sol liggeunderlag

Utsolgt

Utsolgt

Nyhetsbrev