0

Din handlekurv er tom

Chillout sin filosofi

I Chillout dyrker vi frihetsfølelsen! Vi lever i en hektisk verden drevet av suksess. Vi streber etter å lykkes og å oppnå våre mål. Hverdagen er for mange nesten en umulig kabal vi ikke helt skjønner hvordan skal gå opp. Under dette presset er det lett å gro fast i rutiner, plikter og de sikre valgene. Heldigvis har du oss til å utfordre deg!

"CHILLOUT JOBBER FOR AT DU SKAL FINNE FRIHETSFØLELSEN OG FULLFØRE DINE DRØMMER..."

Dette er både ryggraden og hjertet i vår identitet. Å reise, å utforske, å oppdage – er frihet! Din frihet definerer vår suksess. Vi har en plikt til å utfordre deg. Få deg til å rive deg løs, for hva er din drøm?

Vi brenner for å se, oppleve og forstå verden - og de merkverdige skapningene som kaller denne kloden «hjem». Å reise er mer enn å komme seg fra A til B. Å reise er livsberikelse, innsikt og utforsking. Både av seg selv og verden. Vi mener at for å bidra til en bedre verden, må vi først forstå verden. Og skal vi forstå verden, må vi se og oppleve den med egne øyne.

"Å REISE GIR KUNNSKAP, INNSIKT OG EMPATI SOM VEKKER ENGASJEMENT FOR SAMHOLD, TOLERANSE OG EN MER RETTFERDIG FORDELING AV KLODENS RESSURSER"

Dessuten har vi førstehånds erfaring med at denne veien til innsikt også er strødd med masse smil, glede og lykke. Derfor ønsker vi å inspirere både våre gjester og ansatte til å sette egne eventyr ut i live.

Ved å oppleve klodens natur på sitt vakreste, forunderligste, brutale, sårbare, så vekkes også forståelsen og engasjementet om at vi alle har et felles ansvar - å være solidariske beboere av vår kjære moder jord.

I Chillout mener vi mangfoldet er selve essensen i en spennende verden. Vi er åpne og inkluderende i sinn og handling. Vi tar alle mennesker på alvor, og har et grunnsyn om at alle har en likeverd. Vi lytter til mennesker, bryr oss om våre gjester og elsker dine reisehistorier som vi kan dele med andre.

Vi ønsker å bruke vår stemme i samfunnet til å stå opp for den grunnleggende friheten ethvert menneske har krav på. Vi vil slåss for menneskerettigheter og sosial rettferdighet, og vil oppfordre våre gjester til det samme. Vi ønsker å vekke et stort engasjement til å gjøre små ting for en litt bedre verden. For alle.

"CHILLOUT ER EN DESTINASJON FOR ALLE SOM ER LIDENSKAPELIG OPPTATT AV Å REISE..."

Et sted hvor du kan drømme deg bort til eksotiske steder eller nære opplevelser.  Vi setter ingen begrensninger på hva din reisedrøm og din frihetsfølelse skal være - en vandretur i regnskogen, et kafébesøk i Paris eller en overnatting i en hengehøye i marka. Det viktigste for oss er at du finner din frihetsfølese...

Nyhetsbrev