0

Din handlekurv er tom

Angrefrist & retur

Vi ønsker at alle våre kunder skal være 100% fornøyd. Vi etterstreber å alltid selge varer med god kvalitet fra kjente merkevarer. Men selvfølgelig kan det hende at du likevel angrer deg etter at du har kjøpt en vare hos oss. Vår returrett gjelder uavhengig om du handler på nett eller i butikk. Gjelder ikke varer på salg og undertøy. 

30 dagers åpent kjøp

Dette er noe vil tilbyr både i butikk og på nett. Dersom varen er ubrukt og i original emballage kan du få pengene tilbake innen 30 dager så lenge du har kvittering. Gaver kan byttes i andre varer eller tilgodelapp med byttekort. Har du ikke kvittering eller bankutskrift på kjøpet kan vi dessverre ikke bytte eller returnere en vare.

Retur av varer kjøpt på nett

Ønsker du å angre et kjøp på nett kan du laste ned angrerettskjema og sende oss varen sammen med dette i retur. Etter vi har mottatt varen vil returen bli behandlet og du vi få refundert penger på kortet du betalte med. Du må selv sørge for å returnere varen til oss, vi anbefaler å sende varer med sporing. Du kan også kjøpe en returseddel av oss for kr 89,-, send oss isåfall en mail på webshop@chillout.no, så sender vi deg en fraktseddel på e-post du kan benytte deg av for å levere pakken på ditt nærmeste postkontor. Du kan selvfølgelig også returnere en vare kjøpt på nett i en av våre butikker. Vil du bytte i andre varer kan du gjøre det direkte i butikken, men ønsker du pengene tilbake blir returen behandlet på vanlig måte og du får refundert pengene på kortet du betalte med. Vi bytter ikke salgsvarer og undertøy. Vår returadresse er: Chillout AS, Markveien 55, 0554 Oslo.