0

Din handlekurv er tom

Slik gjør du julehandelen
litt enklere

1. Bli inspirert av våre gavetips

Vi har laget en oversikt over fine og nyttige ting som garantert vil slå an under juletreet i år, enten det er til en nyfrelst friluftsentusiast, til «fjellgeita» eller en som trenger litt ekstra motivasjon til å starte på sitt første tureventyr.
Trenger du litt ekstra inspirasjon og veiledning?
Ta kontakt med kundeservice eller besøk en av våre butikker, så hjelper vi deg gjerne.

2. Pakke hjem på døren med Porterbuddy

Smidige leveranser er noe vi virkelig setter pris på å få, og gi!
 
Om du bor i stor-Oslo eller i sentrale deler av Vestfold, Stavanger, Bergen eller Trondheim kan du nå klikke hjem pakker på døren til det tidspunktet som passer best for deg.
 
Sjekk om Porterbuddy leverer til ditt postnummer her: https://www.porterbuddy.com/

3. La oss pakke og sende julegavene

Koronarestriksjoner betyr endringer i julelogistikken for mange, og at noen reiser utsettes slik at gavene må sendes i posten i stedet... her kan vi hjelpe!
 
For mens du heller kan bruke tiden din på andre viktige ting (som for eksempel pepperkakebaking) så fjerner vi kvittering og prislapper og pakker inn varene dine akkurat slik du ønsker det, og sender pakken direkte til mottaker.
 
Alt du trenger å gjøre er å skrive inn mottakers leveringsadresse og kommentere i bestillingen med dine egne instruksjoner til oss.
 
Resten ordner vi - inkludert en vedlagt håndskreven hilsen "fra deg" om du vil.

4. Hent i butikk

Dersom du svinger innom Grünerløkka eller Majorstuen i Oslo før jul, kan du velge å hente nettbestillingen din i en av butikkene våre, helt frem til lille julaften.
 
Du er uansett hjertelig velkommen innom butikkene i Oslo, Bergen og Moss med samme brede vareutvalg, superstjerner til ansatte, og hvor du kan være trygg på at alle smittevernhensyn følges til punkt og prikke.

5. Kjøp et digitalt gavekort

Vil du få et turglad hjerte til å banke ekstra hardt i år, men er veldig usikker på hva du skal kjøpe - da er et digitalt Gavekort den ultimate løsningen.
 
Du velger selv antall og beløp, og får tilsendt en unik kode på e-post, som ganske enkelt kan videresendes direkte til mottaker eller printes hjemme ut og legges i en konvolutt.

Les mer om gavekort og bestill her 


Nyhetsbrev