0

Din handlekurv er tom


Bli med på tur:
Korpåsen med Utenattdilla

Har du lenge hatt lyst til å teste en natt i hengekøye og aldri fått det til? Kanskje du har sovet noen netter ute, men skulle gjerne snakket med noen om utstyret? Eller kanskje du har sovet mye ute, men kunne tenke deg noen å dra sammen med?

Uansett hvilket utgangspunkt du har, så inviterer Chillout-ambassadørene og jentene bak Instagramkontoen @utenattdilla til en hyggelig kveld rundt bålet og en natt under stjernene. De har mange hundre utenetter i køya og deler gledelig litt historier rundt bålet.  BLI MED UTENATTDILLA PÅ HENGEKØYETUR

 

Når: Fredag 21. oktober kl. 17:00 til lørdag 22. oktober kl 10:00

Hvor: Korpåsen utkikkspunkt, Skullerud i Oslo

Pris: 800,- pr pers.

Dette inkluderer: turledelse og organisering, middag fredag kveld, ved til felles bål, frokost lørdag morgen og en liten overraskelse. (Gi beskjed om eventuelle allergier eller matpreferanser ved påmelding)

Hvordan melde seg på:Send @utenattdilla en DM på Instagram for å melde deg på. Deretter vippser du 800,- til Mette på tlf: 911 04 270. Plassen blir bekreftet når påmeldingsavgiften er bekreftet mottatt.

Det tas forbehold om avlysning hvis antall påmeldte er under 4 personer. Ved avlysning grunnet for få deltakere returneres påmeldingsavgiften.


Hva du trenger:

  • Hengekøye (og oppheng)
  • Liggeunderlag/UQ
  • God og varm sovepose
  • Tarp ved behov
  • Noe å sitte på
  • Varme klær
  • Pannebånd/lue
  • Mat og drikke (det er ingen vannkilde ved camp, så ta med nok vann til både matlaging og drikke)
  • Husk hodelykt, det blir mørkt på kveldene.

Er du usikker på utstyret ditt eller mangler noe, ta kontakt med @utenattdilla på Instagram så hjelper de deg så godt de kan.

Gjør plass i sekken til et par kubber ved til bålet. Vi fordeler kubbene på alle deltakerne ved T-banen.


Turbeskrivelse:

Vi møtes utenfor Narvesen på Skullerud T-bane kl 17:00 fredag ettermiddag. Derfra går vi i samlet tropp mot Korpåsen. Turen er kort, men tidvis bratt, så vi går derfor i rolig tempo for å sørge for at vi ikke blir for svette på vei opp.

Korpåsen ligger på toppen av Skullerud vannverk og er et flatt eldorado med flotte hengekøyetrær og med mulighet for telt for de som ønsker det. Utsikten er upåklagelig og når mørket faller på så lyser byen opp under oss. Vel fremme er det da bare å få opp køyene, skifte klær hvis vi ble svette og få i gang et bål. Roen senker seg og det er tid for litt felles matlaging. Kanskje det også blir en liten quiz denne kvelden, hvem vet? 😉 Og du, pssst – det er lov med litt godt i glasset 😉.

Morgenen etter så har turlederne ordnet med frokost til alle og vi nyter morgenstunden med litt mat og varm drikke. Deretter tar vi en litt lenger tur ned enn den vi kom opp, vi avslutter ved Skullerud T-bane og takker for turen for denne gang.

Jentene i @utenattdilla gleder seg til å ta med DEG på tur denne oktobernatten!


 

 

 

Litt om damene bak Utenattdilla:

Mette og Kathrine har kjent hverandre i nesten 20 år, men det var ikke før i 2017 at interessen for friluftslivet blir oppdaget. Som nybegynner har de gjort en del nybegynnerfeil og har lært litt av hvert om det å sove ute. Nå har de mange hundre netter i hengekøya, i telt og på bakken under åpen himmel. De er begge turledere for DNT Vandregruppa i Oslo og har i flere år arrangert fellesturer for DNT. I 2022 begynte de å arrangere fellesturer via instagramkontoen @utenattdilla og nå ønsker de også å ta med DEG på tur. Du er i trygge og erfaringsrike hender, så bli med på tur! 😊Utenattdilla hele året

 

En natt ute og du er hekta. Det er i hvert fall det damene i Utenattdilla, Mette Langnes og Kathrine Karlsen ble da de begynte å overnatte ute sammen for fem år siden. Nå er de på tur året rundt i all slags vær, og lar seg sjeldent stoppe. I stedet for å pakke bort hengekøya når gradestokken kryper ned mot null, pakker de ullsokker og hodelykter og begir seg ut i vinterskogen. 

Med Instagramkontoen «Utenattdilla» inspirerer de til lavterskel friluftsliv, og arrangerer nærturer. Som nye Chillout-ambassadører ville vi ta en prat med dem om vinterfriluftsliv og tips til å hvordan vi kan motivere oss til å dra ut på tur i kulda. 


Kanskje du også er interessert i:


5 langturer å gå i sommer

 

Drømmer du om å være ute i naturen over lengre tid? Kanskje har du lenge hatt lyst til å utfordre deg selv med sekk på ryggen og kart i lomma? Å være på tur over flere dager er en magisk opplevelse som både dytter deg utenfor komfortsonen og gir deg minner for livet. Vi har samlet fem lengre turer du kan begi deg ut på i sommer ­– god langtur!

 

Bålnachos

 

Dette er oppskriften som garanterer en god matopplevelse rundt bålet!

Bålnachos er både smakfullt og enkelt å tilberede over et bål. Oppskriften kan gjøres enkel, ved å tilberede nachos og litt ost i aluminiumsfolie, eller så gjør du som oss - slår på stortromma og tilsetter linsefyll, grønnsaker, rømme, salsa og guacamole. Denne oppskriften er perfekt å diske opp rundt bålet i gode venners lag. Vi håper det smaker!

 

Nyhetsbrev