0

Din handlekurv er tom


Sommerfavoritter til utelunsjen

Varme sommerdager, grønt gress og sol i ansiktet betyr piknik i parken og utelunsj i det fri. Friske salater, oppskjært frukt, rundstykker og wraps er blant matfavorittene for mange.

Gjør det enkelt ved å ta med hele eller deler av lunsjen pakket og klar hjemmefra, så kan du fokusere på å stikke nesa opp mot sola og nyte det gode selskapet. Vi har testet og plukket ut fem av våre utstyrsfavoritter til en deilig utelunsj i sommer. 


Tekst og foto: Julia Gundersen / Magasinet Glimt

Lurer du på noe eller har du gode innspill? Tips oss på redaksjonen@chillout.noIsolerende lunsjboks

 

En isolerende lunsjboks i praktisk størrelse, gjør at du kan pakke både mat og drikke, bestikk og tilbehør på ett og samme sted. Vår nye favoritt er Hydroflask sine isolerte lunjsbokser som også kan brukes med et kjøleelement på de varmeste dagene.

Denne lunsjboksen er perfekt for ferdiglaget mat du tar med hjemmefra, matpakke, frukt, og drikke som skal holdes kaldt. I nettinglommen i lokket kan du putte bestikk, servietter og snacks.

Lunsjboksen rommer 5,6 liter som er en god størrelse til mat for en til to personer. Den kan brukes til piknik, lunsj til jobb eller skole, eller tas med i bilen på årets roadtrip. Sold out

Sold out


Hydroflask mattermos

 

Termoser er ikke lenger bare til drikke, det finnes også isolerte mattermoser med stor åpning som kan brukes til lunsj i det fri, overnattingsturer og varm mat til kontoret.

Hydroflask sin mattermos er helt lekkasjefri og holder på varmen i flere timer. Den kommer i hele fire forskjellige størrelser, hvor den nest største (591ml) er perfekt til lunsj eller middag på tur eller på farten for én person.

Vi har testet salater, supper, og havregrøt, alt med stor suksess. De små størrelsene passer fint til oppkuttet frukt eller grønnsaker og til mindre porsjoner med mat. Avbildet er oransje termos i 591ml og lilla i 354ml. 
Sold out

Sold out

Sold outAbeego wraps
 

 

 

Abeego wraps er praktiske matomslag laget av tynn, økologisk bomull og hamp. Arkene er innsatt med bivoks, harpiks og jojobaolje som er naturlige konserveringsmidler. Wrapsene er formbare og enkle å bruke, og stivner til når du legger de kjølig.

Matomslagene holder maten frisk i flere timer når du er ute på tur eller skal nyte en piknik i parken og tar med mat hjemmefra.

Vi testet stekte og påsmurte rundstykker, som holdt seg crispy og gode selv etter flere timer pakket sammen. I tillegg er arkene perfekt for oppkuttet frukt og grønnsaker som du skal ta med deg ut. Matosmlagene er like fine å bruke hjemme som på tur. 

 

Sold out


Isolerede vannflaske

 

Enhver piknik trenger en god vannflaske. Med en isolert vannflaske kan du putte isbiter i vannet som holder seg kjølig i mange timer selv midt på sommeren. Isolerende vannflasker kan brukes til både varmt og kaldt og noe du kan ha glede av hele året.

Hydroflask kommer med vannflasker i deilige og friske sommerfarger i to størrelser (532ml og 946ml).Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out


Bestikksett

 

Skaff deg et piknik -og turbestikk som er praktisk, solid og som kan brukes igjen og igjen. Bestikksettet fra Primus er laget i rustfritt stål og består av kniv, gaffel og skje i en fin størrelse.

Rustfritt stål tar ikke til seg smak eller farge og er i tillegg lett å rengjøre. Dette settet er tidløst og lett og egner seg til både tur og utelunsj. Skaftet er uthulet for å spare vekt og gjør det også mulig å henge opp. Settet holdes sammen med en silikonhylse som gjør at du slipper å lete etter én og én del i sekken. 

 

Sold out

Sold out

Sold out

Sold outKanskje du også er interessert i:
En guide til kaffe på tur

 

 

Er du kaffedrikker og turglad er du kanskje godt kjent med hvor deilig en kaffekopp kan smake ute. Det finnes flere måter å brygge kaffe utendørs på, noen er litt mer avanserte enn andre, men kan i gjengjeld gi deg skikkelig god kaffe.

 

Her er våre favorittprodukter til kaffelaging på tur, som gjør at du kan nyte baristaverdig kaffe, hver eneste gang.

 

Her kan du surfe i Norge

Mange forbinder surfing med hvite strender, solbrun hud og tropiske omgivelser, men har du tenkt på at Norge også huser noen av de beste surfespotsene i verden? Iskaldt vann møter fantastisk natur, og surf i Norge er en helt unik opplevelse som bare må prøves.

I Norge kan du surfe året rundt så lenge du har en tykk våtdrakt, og hver årstid gir sin egen unike opplevelse blant bølgene.


Utstyrstest:
MSR Hubba NX

 

Å finne det riktige teltet ­– til å dra oftere på tur og sove mer ute. Jeg gledet meg til en sommer ute i det fri, med sekk på ryggen og et langstrakt landskap foran meg. Turene ville jeg gjennomføre med telt, helst et lett og lite telt som ikke tar for mye plass i sekken.

 

Nyhetsbrev