0

Din handlekurv er tom


Ny butikk åpner i Stavanger

Lørdag 5. mars inviterer vi til åpningsfest når vi endelig åpner dørene til en splitter ny butikk i Breigata 4.
Vi har lenge gledet oss til å åpne i Stavanger – og nå skjer det! Velkommen til Chillout tur- og reisebutikk – og opplev den gode «chilloutfølelsen» når vi inspirerer til å oppleve små og store eventyr.

 


Velkommen til Chillout i Breigata 4 i Stavanger
lørdag 5. mars


ÅPNINGSFEST:
25% rabatt på telt, soveposer, hengekøyer og liggeunderlag
+ goodiebag til de første 20 kundene 🥳


Tilbudet gjelder for våre medlemmer som er påmeldt vårt nyhetsbrev.
Velkommen!

 Vinn et Aztron SUP

 

Vi lodder ut et Aztron SUP brett til en heldig vinner i Stavanger!

 

Komplett Paddleboard pakke fra Aztron. Å reise med SUP blir nå enklere enn noen gang før!

Smart-folding teknologi som gjør SUP-pakken ned til halvparten av normal størrelse i tillegg Double Chamber LITE teknologi.

  • Lett vekt, men fremdeles stødig
  • Enkel foldemekanisme for nedpakking til halv størrelse
  • Håndtak for enkel bæring
  • Doble finner
  • Opp til 90 kg

For å delta i konkurransen må du melde deg på Chillouts nyhetsbrev i butikken i Stavanger.
Vi trekker en vinner 31. mars 2022.

  

 

– Det er veldig viktig for oss å være tilstede i Stavanger. Det er en by vi er veldig glade i, en spennende by med tilgang til mye inspirerende natur og eventyr i nær omkrets. Det betyr mye for oss og merkevaren, sier Fredrik Mørch-Johnsen. Han er daglig leder og startet selskapet sammen med Jarle Moberg tilbake i 2007.

– Vi håper at Stavanger vil omfavne den nye butikken. Vi lover å ha like mye sjarm og inspirasjon som resten av konseptet, som er en favoritt for både backpackere og turfolk. Vi skal legge til rette for at alle kan komme inn og bruke god tid hos oss – til å drømme, planlegge og bli inspirert.

 

 

 

 

Gründerne Fredrik Mørch-Johnsen og Jarle Moberg møtte hverandre på NHH i Bergen og endte opp med å skrive masteroppgave sammen – som ble forretningsidéen til Chillout. 15 år senere jobber de fortsatt med «verdens beste idé».

 

– De har alle sin egen sjel. Butikkene har samme navn, men innenfor veggene er de alle littulike. Målet er å oppleve noe nytt når du går inn i en butikk i Stavanger eller Oslo eller… kanskje en dag i New York?, sier Jarle Moberg, gründer og medeier i Chillout.

– Samtidig skal du alltid kjenne igjen den gode «Chillout-følelsen» som setter tonen i alle våre butikker. Den er skapt av fellesskapet mellom våre kunder og ansatte: en møteplass for likesinnede reisende.

 

Det er denne stemningen som også skal komme frem når butikken i Stavanger åpner sine dører. Siden Chillouts første butikk åpnet for 15 år siden har reisekonseptet vokst seg til fem butikker i Oslo, Bergen og Moss – og nå tar vi et stort byks utenom våre velkjente trakter når vi åpner butikk i Stavanger, en by vi lenge har lengtet til å plante våre føtter.
Kanskje du også er interessert i:


Et vintermåltid i skogen

 

Gryteretten er ganske enkel og består av vegetarboller i en deilig fløtesaus, med potetmos og tyttebærsyltetøy. Du kan selvfølgelig bruke vanlige kjøttboller også, eller om du føler deg ekstra fancy - lag dine egne fra «scratch».

 

Et møte med oppblåsbare telt:
Heimplanet The Cave

Med sitt unike uttrykk og utseende er dette teltet lett å legge merke til. De oppblåsbare kanalene står stødig i landskapet og fargene glir naturlig inn med omgivelsene. De fleste av oss er nye til konseptet med oppblåsbare telt; står det støtt? Er det lett å sette opp? Kan det brukes hele året?

Er du nysgjerrig på svarene, eller har vurdert å skaffe deg et oppblåsbart telt fra Heimplanet, bør du absolutt lese videre.  

Turdessert:
Tilslørte bondepiker

 

Tilslørte bondepiker er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Med enkle ingredienser som fløte, eple, sukker, smør og kavring kan du lage en helt fortreffelig dessert. De myke eplene står i perfekt kontrast til den sprø kavringen, og smaker som sødme og syrlighet danner en fest i ganen.

 

Nyhetsbrev